Bayanlar merhaba , bugün kadın doğuma gittim ve genetik siğil teşhisi koyuldu rahim ağzı kanseri aşım olduğu için kanser riski yokmuş sanırım ama çok korkuyorum salı günü ameliyatla yakılmasına karar verdik doktorumla. Aranızda böyle bi hastalık geçirmiş , tedavi olan varsa lütfen deneyimlerini benimle paylaşabilir mi ?
Bayanlar merhaba , bugün kadın doğuma gittim ve genetik siğil teşhisi koyuldu rahim ağzı kanseri aşım olduğu için kanser riski yokmuş sanırım ama çok korkuyorum salı günü ameliyatla yakılmasına karar verdik doktorumla. Aranızda böyle bi hastalık geçirmiş , tedavi olan varsa lütfen deneyimlerini benimle paylaşabilir mi ?
jinekoloji bolumu genıtal sıgıl bolumune bakın hpv dıye gorursunuz kac tane
koter sonrası bol c vıtamını portakal mandalın tuketın
evevıt vıtamın yada apıkobal için
ezanede satılan apitera var buyuk ezanede satılıyor pahalı bır sey degıl ası olmanız tip 6 ise bir üste tıpe cıkmasını engelıcek korkma oldumu bir şey olursa bana yaz forumada bam
Sigil icerde degilse podofilm adlı bi ilacla yakilabiliyor. Ben o sekilde tedavi oldum bence iyice arastir.bana o ilaci universite hastanesi profesörü yazmıştı. Karar verirsenayrintilari da ppaylasirim.gecmis olsun