• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Genetik Kan testi hakkında bilgisi olan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gizem.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
33
0
86
Almanya
slm arkadaslar benim sorunum oglum 10 yasinda konusmasi cok yavas ve rahat nefes alamiyor iki bucuk yasindayken bu sorunlardan dolayi operasyon gecirdi (polipen)yani geniz eti alindi kulakzarlariina cizik atildi ama sorunlarimiz gecmedi sürekli doktor gözetimi altindaydik tabi okula basladi sorunlar dahada büyüdü ve son tani olarak geniz etlerinin normalden büyük oldugu tanisi konuldu yasi kücük oldugu icin ameliyat tavsiye etmiyolar rahat nefes alamadigi icin algilama sorunu yasiyor yani söyleneni birkac saniye icinde algilaya biliyor..ve simdi doktorumuz bizden terleme testi istemisti bi aciklama yapmadi bu test konusunda bizde siradan normal bi test oldugunu düsünüp sormadik ve aksilik sonucu bu testi yapamadilar bununla es degerde kan testi yapilacak ev doktorunuza gidin dediler ev doktoruna gittigimizde buna yetkisi olmadigini yapayacagini söyleyince donduk kaldik istenen test gen testi imis bizi baska doktora yönlendirdi randevu icin aradigimizda 60 dkk sürecegini söylediler kizlar aranizda bu test hakkinda bilgisi olan varmi böyle bir sorun yasayan gercekten cok tedirginim bir sürü arastirma yaptim ama beni tatmin etmiyor.........

Canım öncelikle geçmiş olsun...Genetik araştırma hakkında bildiklerim yalnızca kendimizle sınırlı ancak anlatayım belki biraz rahatlatır seni...Ben 3 tane düşük yaptım ve bebeklerim 12 haftalıktı..:çok üzgünüm: 3.düşüğümden sonra dr.um yaptığı testlerde de birşey çıkmayınca genetik araştırma istedi..Epeyce uzun sürdü fakat kan aldıktan sonra bekleme süresi uzundu..öyle 60 dk falan sürmüyor.Sadece kan alıyorlar ve bizim sonucu 40 gün sonra vermişlerdi ama bizim farklı olabilir bekleme süresi...Biz cerrahpaşada yaptırmıştık genetik araştırmayı..Orada öyle insanlar vardı ki öyle çocuklar...:çok üzgünüm:görsen için parçalanırdı..hele bir çocuk vardıki benim hala gözlerimin önünden gitmiyor..upuzun beline kadar lüle lüle sarı saçları masmavi gözleri olan güzeller güzeli bir kız çocuğu..ama zeka özürlüydü ve annesi kucağından indiremiyordu bıraksa heryere saldırıyordu..Allah hastalığın bile hayırlısını versin canım...bence endişelenmene hiç gerek yok canım öyle önemli birşeyi yoktur inşallah...:Saruboceq: yeniden geçmiş olsun..endişelenme lütfen...

Back