Gebeliğe HazırlıkGenellikle her ay 1 yumurta mı büyür ve çatlar? İnternette bir doktor bu şekilde yazmış ama burada çok görüyorum sadece 1 yumurta gelişmiş diye üzülen
yani hamile kalmak için birden çok yumurtanın gelişmesi mi daha yaygın olan, yoksa hamile olanlarda da genellikle bir yumurta gelişiyor ve o mu dölleniyor?
Tek yumurta gelişebilir veya iki normali bu fakat bunlar kalitesiz veya boş çıkabiliyor. Tüp bebek veya diğer tedavilerde ilaçlar verilerek yumurtalıklar uyarılıyor ve daha fazla yumurta elde edilmesi bekleniyor 15 civarı falan. Böylelikle arasından kaliteli olanlar seçilebilir
Her ay değişiklik gösterilebiliyor ilk klomen kullandığımda toplam 8 yumurtam vardı bunlardan sağda 2 solda 1 şeklinde e yumurta gelişmişti ikinci klomene tek 1 yumurta gelişmişti daha ben doktara sadece 1 tanemi gelişmiş diye sorunca yeterli kactane gelişsin diye gülmüştü
Her ay değişiklik gösterilebiliyor ilk klomen kullandığımda toplam 8 yumurtam vardı bunlardan sağda 2 solda 1 şeklinde e yumurta gelişmişti ikinci klomene tek 1 yumurta gelişmişti daha ben doktara sadece 1 tanemi gelişmiş diye sorunca yeterli kactane gelişsin diye gülmüştü