• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Genellikle her ay 1 yumurta mı büyür ve çatlar? İnternette bir doktor bu şekilde yazmış ama burada çok görüyorum sadece 1 yumurta gelişmiş diye üzülen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
yani hamile kalmak için birden çok yumurtanın gelişmesi mi daha yaygın olan, yoksa hamile olanlarda da genellikle bir yumurta gelişiyor ve o mu dölleniyor?

Genellikle bır yumurta yada en fzla iki yumurta gelişir canım ilaç kullanımda birden fazla gelişebiliyor

Tek yumurta gelişebilir veya iki normali bu fakat bunlar kalitesiz veya boş çıkabiliyor. Tüp bebek veya diğer tedavilerde ilaçlar verilerek yumurtalıklar uyarılıyor ve daha fazla yumurta elde edilmesi bekleniyor 15 civarı falan. Böylelikle arasından kaliteli olanlar seçilebilir

Kızlar benimde sorum yumurtlama her ay bir tüpten mi oluyor düzenli bi şekilde yoksa tek bi tüpten de olabilirmi bu konuda bilginiz varmı

Her ay değişiklik gösterilebiliyor ilk klomen kullandığımda toplam 8 yumurtam vardı bunlardan sağda 2 solda 1 şeklinde e yumurta gelişmişti ikinci klomene tek 1 yumurta gelişmişti daha ben doktara sadece 1 tanemi gelişmiş diye sorunca yeterli kactane gelişsin diye gülmüştü 😁

Her ay değişiklik gösterilebiliyor ilk klomen kullandığımda toplam 8 yumurtam vardı bunlardan sağda 2 solda 1 şeklinde e yumurta gelişmişti ikinci klomene tek 1 yumurta gelişmişti daha ben doktara sadece 1 tanemi gelişmiş diye sorunca yeterli kactane gelişsin diye gülmüştü 😁
😍 aynısını bana dedi dr Nuray klomen kullandım solda oluşmuş demekki sol tarafta olcak senin yumurta dedi aaa neden demişim 👀bana böyle bakmıştı 🙈🙈🙈

Back