Geneleve gidip ardından gusül abdesti almakla olmuyor bu ahlak

20 Mart 2008
141.597
213.120
1.423
60
Alperen Ocakları Vakfı İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın, 26 Haziran'da yapılacağı duyurulan LGBT'nin onur yürüyüşüne engel olacakları şeklindeki açıklamasına trans güzel Çağla Akalın'dan yanıt geldi.

Alperen Ocakları Vakfı İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın, 26 Haziran'da yapılacağı duyurulan LGBT'nin onur yürüyüşüne engel olacakları şeklindeki açıklamasına trans güzel Çağla Akalın'dan yanıt geldi.

Akalın, "Karamanda 45 çocuk (ERKEK) tecavüze uğruyor neden bir açıklama yapmıyorsunuz... Genelevdeki kadınla birlikte olup 'nasıl olsa onun işi bu, fahişe' deyip gusül abdesti alıp temizlenip arınmakla olmuyor bu ahlak" dedi.

Alperen Ocakları Vakfı İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, “Sayın devlet yetkilileri bunlarla bizi uğraştırmayın. Ya gereğini yapın ya da biz gereğini yapacağız. Biz her şeyi göze aldık direk yürüyüşü engelleyeceğiz" demişti.

Mircan'ın açıklamasına cevap veren trans güzellik yarışması birincisi Çağla Akalın, "Eşcinsellere sataşmanın iyi reklam getirisi olduğunu bilen ve anlayan bazı kurum ve kuruluşlar

eşcinsellik karşıtı açıklamalar yaparak hatta açıkça tehdit ederek gündemi bir hayli meşgul ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Akalın ayrıca, "4 duvar arasında bütün çirkin fantezilerini benimle yaşayıp toplumda saygın olarak tanınan bilinen kişiler bizleri ahlaksız olarak yargılamadan önce vicdanı ve kendi ahlakı ile yüzleşmeleri gerekiyor." dedi.

İşte o açıklama:

"Bu ülke'de herkes ahlaklı dini bütün 1'inci sınıf vatandaş, bir tek eşcinseller ahlaksız!

Eşcinsellere sataşmanın iyi reklam getirisi olduğunu bilen ve anlayan bazı kurum ve kuruluşlar

eşcinsellik karşıtı açıklamalar yaparak hatta açıkça tehdit ederek gündemi bir hayli meşgul ediyorlar.

Alperen Ocakları açıklama yaparak Onur Yürüyüşü'nü yaptırmayacağız, gerekirse her şeyi yaparız diyerek DHA'ya açıklama yapıyor.

Eyyyy kendini Ahlak bekçisi sanan gafil bre cahil.

Arakan da Suriye de Türkmenistan da Müslüman olduğu için öldürülün din kardeşlerin için neden mücadele etmiyorsunuz?

Karamanda 45 çocuk (ERKEK) tecavüze uğruyor neden bir açıklama yapmıyorsunuz?

Suriye'de ki savaştan kaçan çocuklar sokaklarda dileniyor neden yardımcı olmuyorsunuz?

O kadar asker şehit oluyor neden gönüllü askerliğe başvurmuyorsunuz?

Yüzde 99 Müslüman olan ahlaklı bir ülkedeyiz derken bizlerle birlikte olan kişiler bu toplumda değil mi?

Uzaydan mı ışınlanıyorlar?

Her gün yüzlerce kadın bu ülke de taciz ve tecavüze uğruyor,

Her ay Trans kadınlar katlediliyor, köpeğe eşşeğe ördeğe kundaktaki bebeğe tecavüz edilirken bu toplumun ahlakı uykuya mı dalıyor?

Benim yaşam hakkımı elimden alıp beni ötekileştirip, 4 duvar arasında bütün çirkin fantezilerini benimle yaşayıp toplumda saygın olarak tanınan bilinen kişiler bizleri ahlaksız olarak yargılamadan önce vicdanı ve kendi ahlakı ile yüzleşmeleri gerekiyor.

Genelevdeki kadınla birlikte olup "nasıl olsa onun işi bu, fahişe" deyip gusül abdesti alıp temizlenip arınmakla olmuyor bu ahlak.

Bizleri bu batağa siz ve sizin düşüncenizde olan kişiler itti. Şimdi hangi hakla bizlerden hesap soruyorsunuz.

Eşcinsel ve mazlumun kanıyla yıkanan o AHLAKINIZ YERİN DİBİNE BATSIN.

Vatana millete ihanet etmediğimiz için,

Küçücük çocuklara tecavüz etmediğimiz için,

Kadınlara kızlara tecavüz etmeyip öldürmediğimiz için,

Hunharca katledilip bizleri katleden canilere nefsi müdafaa vererek ceza indirimleri sağladığınız için

Bizler AHLAKSIZ OLUYORSAK KEŞKE SİZLERDE BİZİM GİBİ OLSANIZ DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAZAMAYACAĞIM.

Bugünden sonra başımıza gelecek en ufak olaydan ALPEREN OCAKLARI VE MÜSLÜMAN GENÇLİK DERNEĞİ VE BUNLARA SES ÇIKARMAYAN, CEZA VERMEYEN SİSTEM SORUMLUDUR.

Çağla Akalın"

http://odatv.com/geneleve-gidip-ardindan-gusul-abdesti-almakla-olmuyor-bu-ahlak-1506161200.html

Doğru...Tipik her şeyi yapan ama lafla peynir gemisi yürüten köfti mahalle delikanlıları.
Kadınlar öldürülür susar,çocuk tecavüze uğrar susar,ama erkekliğe laf gelir korkusu ile bu insanlara saldırılar."erkeklik" adam olmak değil onlar için,yalnızca işlevsel.

Bunlar hala Bayır-Bucak, Doğu Türkistan diye ağlıyor.
Her düşünceye, her tipe dayanırım ama şu ülkücülerin yeri bir ayrı bende.
Haklarında ki haberleri okumak, resimlere bakmak bile bir işkence.
İşleri güçleri yok, başkasının yürüyüşüne engel oluyorlar.

açıklamayı yapan geçmişte birini kaçırıp işkence yapmış yaptıklarını okurken tuylerım dimdik oldu bunu da alıp ocaklarının başkanı yapmışlar
geçmişte bi hocamız tarlabaşına bakın orada en çok ben delikanlıyım diye ortalarda gezinen karısını kızını kısıtlayan cinsel tercih özgürlüklerine karşıt erkekleri görürsünüz demişti o zaman anlamamıştım tabi demek istediklerini
çağla çok samimi dökmüş içini ama okları çekti üstüne tehlikeli tipler bunlar umarım başına bişey gelmez

Genelevler zaten berbat bi şey kesinlikle kapatilmali.

Dağa taşa hallenir o zaman millet. Ki Süleyman Demirel genelevlerin kapatılması konusunda zamanında " kapatalım da bu millet bizi mi ..." demiştir.

Dağa taşa hallenir o zaman millet. Ki Süleyman Demirel genelevlerin kapatılması konusunda zamanında " kapatalım da bu millet bizi mi ..." demiştir.
Hayır iradelerine hakim olmayı öğrensinler.
Neden genelevi erkekler için var o zaman kadınlar için de olsun.
Kadınlar iradesine nasıl hakim oluyorsa erkeklerde olabilmeli. Yoksa hayvanlardan ne farkları kalır?

13 yaşındaki N.Ç' nin tecavüz davasında sanıklardan birinin ifadesi aklımdan çıkmıyor. Anal yolla tecavüz ettikten sonra " pişman oldum tövbemi ettim namazımı kıldım" demişti. Onlar için bu kadar basit.....!

O pisliği yaparken Allah korkuları olmuyor mu beyinlerini vicdan duygularını bir yere mi bırakıyorlar acaba?.
Dünyanın en iğrenç hatasını yap sonra pişmanım de...
İnsanlıktan nasibini alamamış iğrenç yaratıklar.

Çok değil ramazanın ilk günü yabancı bir numara aradı yaşadığım şehirdeymiş eskort diye aradım dedi ağzıma geleni söyledim oruçlu oruçlu nasıl bilmediğin numarayı ararsın seni şikayet edeceğim dedim sonra eşim ve kardeşim de aradı özür dilerim ben de orucum karım hamile nolur şikayet etmeyin dedi p..venk. Allah hepsini kahretsin

Yuh yani hem oruçlu hemde eşini aldatıyor,hemde özür diliyor şerefsizin önde gideniymiş...

En çok etkilendiğim yer de burası. Baya homofobik bir ülkeyiz ama trans hayat kadınlarına inanılmaz bir talep var. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

En çok etkilendiğim yer de burası. Baya homofobik bir ülkeyiz ama trans hayat kadınlarına inanılmaz bir talep var. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Aynen dün okurken bende o kısımdan etkilendim,çok şeyler anlatıyor burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…