evet aslında doğru diyosun canım. zaten ben maymun iştahlıyımdır çabuk sıkılırım. sanırım kokumu bulamıcam hep böyle gidicek aslında var 1 tane bayıldığım koku she mor olan ama eşim sevmiyor. emotion love de bayılmıştım sonra pudrası baydı.. şimdi sıra chole love story denemekte =))) çok sağol tatlım =))sen daha seni çok etkileyen bir parfüm bulamamışsın :) bende de genelde öyle oluyor zaten sürekli kullandığım bir iki parfüm var diğerleri zevk için. yoksa hemen sıkılıyorum o bir iki kokum dışındakilerden.
kokuyu alamama durumuna gelirsek. o çok normal. burnun alışıyor.
Çok teşekkür ediyorum. dahlia noir deneme fırsatın olsaydı keşke. kör alış konusunda benim kadar cesaretli misin bilmiyorum. en sevdiğim şeylerden birisidir bilmeden parfüm almak :)) ama dahlia noir kalıcılık konusunda sınıfta kalıyor bence.Mascara, senin parfum bilgine asiri guveniyorum. Bana parfum onerir misin? Yillardir istedigim gibi bulamadim..
Tarif etmem gerekirse, ögrenciyim. (tarzim yasim anlasilir belki)
Boyle dalin gibi johnsons baby kadar temiz kokmali ama çok eksik kalıyor. Onun yanına yumuşacık insanın içini ısıtan tatli veya daha yumusak notalar girmeli. Kalici olmali...
Chloe love ve kenzo amour u begendim ama istedigim gibi degil hep biseyler ya fazla baskin ya cok eksik..
Çok teşekkür ediyorum. dahlia noir deneme fırsatın olsaydı keşke. kör alış konusunda benim kadar cesaretli misin bilmiyorum. en sevdiğim şeylerden birisidir bilmeden parfüm almak :)) ama dahlia noir kalıcılık konusunda sınıfta kalıyor bence.
Armani mania denedin mi? Janna ondan dalin kokusu aldığını söylemiştim. Benim asla bıkmayacağım kokum. Uzun süre tek parfüm olarak onu kullandım. Temiz ama kesinlikle ferah olduğunu söyleyemem. Alttan alttan vanilyanın ve sandal ağacının verdiği sıcaklık vuruyor yüzüne insanın. Bunun dışında portakal ve pembe biber baskın notası. Farklı bir koku, ferah desem değil tatlı desem değil. Herkesin denemesini ve yorum yapmasını istediğim bir parfüm bu.
Bunun dışında 212 nyc çok öneriyorum temiz koku arayanlara. Kalıcılığı bence süper. Beyaz çiçek ve narenciye baskın. Çok ferah çok temiz. Sevmeyene rastlamadım. Sadece bu tarzı sevmeyenler eh işte diyebilir.
Klasik gelmezse Chanel Chance deneyebilirsin. Bende şu an edp si var. Temiz ve ferah koktuğunu söyleyemem. Ama seksi bir koku. Bunu ağır bulanlar Chanel Chance Eau Tendre sinin çok beğeniyor. Daha hafif enerjik cıvıl cıvıl bir koku. Ayva notası meyvemsi bir havada katıyor.
My burberry var. Denediğimde çok beğenmiştim. Temizlik kokmuyor pek fazla, Çiçeksi bir parfüm. Marka bunu yağmur sonrası Londra bahçelerinden gelen kokudan ilham alarak yarattığını iddia ediyor. Hafif bir tatlılıkta içeriyor.
Dior pure posion sabunsu ve kalıcı bir koku. Seveni çok fazla. Ama bence soğuk bir koku. Yani bahsettiğin o tatlılık,sıcaklık yok. Ben vintage versiyonunu denemiştim. Şu anki versiyonları nasıl kokuyor bir fikrim yok. Prada infusion D'iris ide ayno kategoriye sokabilirim sanırım. Temiz sabunsu pudralı bir koku. İris çiçeği baskın notası
Denemeye fırsatımın olmadığı ama hakkında çok fazla yorum okuduğum parfüm olan Guerlain den L'instant magic te önermek istiyorum. Temiz bebek gibi kokan parfümlere zaafım olduğundan bunuda araştırmıştım. Kullananlar sıcacık bir bebek pudrası koktuğunu söylemiş. Fırsatın olursa bakıp yorumlarsan sevinirim :)
Bu yaz için severek kullanmayı planladığım cerruti 1881 temiz ferah bir kokudur,ama bahsettiğin o sıcaklık olmadığı için çok fazla üstünde durmuyorum.
Narciso Rodriguez Narciso edp ve eau Poudree. İkisinide denemeni istiyorum. Biri beyaz diğeri pudra pembesi(poudree) küp şeklinde şişede. Beyaz şişede olanı kullandım bir süre. Misk ve gardenya baskın. Güzel pudralı temiz bir koku. Ama poudree versiyonunda daha değişik sıcak birşeyler var. Hani eski makyaj malzemeleri rujları vardır ya hem pudralı hemde tatlı tatlı kokar. Ona çok benzettim. Onu kullanma fırsatım olmadı sadece denemiştim.
cacharel noa önerecektim vazgeçtim mutlaka denemişsindir diye :)Uzun cevap icin cok tesekkur ederim :))
Acikcasi dediklerini hic denememistim elim daha bilindik parfumlere gitmisti. Ama hepsini not aldim imza parfumumu bulucam :)
Cacharel noa kullandim . I-ıh olmadı.
Narciso rodriguez essence kullandim. Tammm bir pudra. Ama sadece pudra... ve çok az kalıcı. Üstelik asiri pahali.
Nina ricci- leau kullandim. Meyveli vişnemsi güzel bir koku ama bundada aradığım etki yok. Cacharel amoru andiriyor.
Chanel mademoiselle kullandim. Yok bu bana gore degil..
Bunlarin cogu bana hediye gelen parfumler o yuzden ben secmedim :))
Şu an chloe see by chloe kullaniyorum. Temiz ferah güzel. Yumuşak. Ama bişey eksik. Ve kalici degil tabikii...
Yillardir o 'bişiy' eksik diyerek alip alip sogudum parfumlerden...
Şimdi kafayı chloe love ve kenzo amoura taktim. O ikisi hakkinda dusuncelerin neler? Aslinda kenzo amour istiyorum ama nereye sorsam artik gelmiyor uretilmiyor dendi... tam bir parfumu sevdim, boyle oldu.
Kenzo amour vanilyali bi koku temizlikten uzak gibi ama kullnanan arkadasim vardi onda o kadar naif o kadar bebeksi kokuyodu ki... :'(
cacharel noa önerecektim vazgeçtim mutlaka denemişsindir diye :)
Essence kullanmadım ama denedim. Bana da sıradan gelmişti.
Chloe love kullandım bir dönem ama annemin astımını azdırdığı için bırakmak zorunda kaldım. Bu da yeri zamanı olmayan kokulardan. Her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Güzel bir pudra kokusu. Ben chloe leri genel olarak çok beğeniyorum zaten. Benim tarzım olan kokular yaratıyor. Şu an chloe signature olanı kullanıyorum ve armani mania dan sonra vazgeçemeyeğim ikinci kokum. Gül kokusu baskın. Tende denemeden alınmamalı.
Kenzo amour denediğimi ama sevmediğimi hatırlıyorum. Vanilyalı ve ağır gelmişti. Demek ki ten seçen bir koku.
Alakası yok. Love çok romantik bir koku ve ben hep gençlerin üzerinde duydum kokusunu. Signature de gül kokusu ama kesinlikle hacı yağı gibi gül suyu gibi dğil. Deneyince demek istediğimi anlarsın :) bu arada söylediklerin için çok teşekkür ederimChloe love signature falan 30+ kokusu dendi ogrenciyim bende acabaaa dedim içimden..:)
Daha önce sizinle konuşmuştuk bi topikte, çok samimi geliyorsunuz bana:)
Narciso rodriguez poudree olanında bende aynı senin gibi makyaj malzemesi kokusu alıyorum canım gerçekten demek ki yanılmıyormuşumÇok teşekkür ediyorum. dahlia noir deneme fırsatın olsaydı keşke. kör alış konusunda benim kadar cesaretli misin bilmiyorum. en sevdiğim şeylerden birisidir bilmeden parfüm almak :)) ama dahlia noir kalıcılık konusunda sınıfta kalıyor bence.
Armani mania denedin mi? Janna ondan dalin kokusu aldığını söylemiştim. Benim asla bıkmayacağım kokum. Uzun süre tek parfüm olarak onu kullandım. Temiz ama kesinlikle ferah olduğunu söyleyemem. Alttan alttan vanilyanın ve sandal ağacının verdiği sıcaklık vuruyor yüzüne insanın. Bunun dışında portakal ve pembe biber baskın notası. Farklı bir koku, ferah desem değil tatlı desem değil. Herkesin denemesini ve yorum yapmasını istediğim bir parfüm bu.
Bunun dışında 212 nyc çok öneriyorum temiz koku arayanlara. Kalıcılığı bence süper. Beyaz çiçek ve narenciye baskın. Çok ferah çok temiz. Sevmeyene rastlamadım. Sadece bu tarzı sevmeyenler eh işte diyebilir.
Klasik gelmezse Chanel Chance deneyebilirsin. Bende şu an edp si var. Temiz ve ferah koktuğunu söyleyemem. Ama seksi bir koku. Bunu ağır bulanlar Chanel Chance Eau Tendre sinin çok beğeniyor. Daha hafif enerjik cıvıl cıvıl bir koku. Ayva notası meyvemsi bir havada katıyor.
My burberry var. Denediğimde çok beğenmiştim. Temizlik kokmuyor pek fazla, Çiçeksi bir parfüm. Marka bunu yağmur sonrası Londra bahçelerinden gelen kokudan ilham alarak yarattığını iddia ediyor. Hafif bir tatlılıkta içeriyor.
Dior pure posion sabunsu ve kalıcı bir koku. Seveni çok fazla. Ama bence soğuk bir koku. Yani bahsettiğin o tatlılık,sıcaklık yok. Ben vintage versiyonunu denemiştim. Şu anki versiyonları nasıl kokuyor bir fikrim yok. Prada infusion D'iris ide ayno kategoriye sokabilirim sanırım. Temiz sabunsu pudralı bir koku. İris çiçeği baskın notası
Denemeye fırsatımın olmadığı ama hakkında çok fazla yorum okuduğum parfüm olan Guerlain den L'instant magic te önermek istiyorum. Temiz bebek gibi kokan parfümlere zaafım olduğundan bunuda araştırmıştım. Kullananlar sıcacık bir bebek pudrası koktuğunu söylemiş. Fırsatın olursa bakıp yorumlarsan sevinirim :)
Bu yaz için severek kullanmayı planladığım cerruti 1881 temiz ferah bir kokudur,ama bahsettiğin o sıcaklık olmadığı için çok fazla üstünde durmuyorum.
Narciso Rodriguez Narciso edp ve eau Poudree. İkisinide denemeni istiyorum. Biri beyaz diğeri pudra pembesi(poudree) küp şeklinde şişede. Beyaz şişede olanı kullandım bir süre. Misk ve gardenya baskın. Güzel pudralı temiz bir koku. Ama poudree versiyonunda daha değişik sıcak birşeyler var. Hani eski makyaj malzemeleri rujları vardır ya hem pudralı hemde tatlı tatlı kokar. Ona çok benzettim. Onu kullanma fırsatım olmadı sadece denemiştim.
açıkçası o deodorantı kullandığımı hiç hatırlamıyorum ama markete gittiğimde koklayacağım. bir kokuya benzetirsem mutlaka haber veririm.Merhaba, ayrı başlık açmak istemediğim için burdan sorayım dedim. Yıllardır Nivea'nın pearl beauty deodorantını kullanıyorum ve kokusu çok hoşuma gidiyor. Buna benzer parfüm bilenleriniz var mı? :)
Merhaba aradığınız kokuyu buldunuz mu? Ya da dediklerimden denedikleriniz oldu mu?Chloe love signature falan 30+ kokusu dendi ogrenciyim bende acabaaa dedim içimden..:)
Daha önce sizinle konuşmuştuk bi topikte, çok samimi geliyorsunuz bana:)
açıkçası o deodorantı kullandığımı hiç hatırlamıyorum ama markete gittiğimde koklayacağım. bir kokuya benzetirsem mutlaka haber veririm.
Merhaba aradığınız kokuyu buldunuz mu? Ya da dediklerimden denedikleriniz oldu mu?
Yorum eski ama nerden aldın bu parfümü?Ben açık kullandım canım. Yani intense degildir, normal olanıdır büyük ihtimalle. Nasıl tarif edebilirim bu kokuyu hiç bilmiyorum, o yüzden kusura bakma canım. Ama hem benim en beğendiğim, hem arkadaşlarımın çok beğendiği, hem de çok kalıcı bir koku.
Merhaba canım,Yorum eski ama nerden aldın bu parfümü?