• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genel not ortalamaları açıklandı.

Bankacılık ve sıgortacılık bolumum tatlım ... bugun yıne aradım , eger sızın kıtaplar cıkmazsa baska bolumlerde de sızın derslerınızden var onların kıtaplarından ayarlarız pazartesı benı arayın dedı ıns olur valla dun 3 tane kıtabı alabldım gorunce ıcım sıkıldı :50:

bana 2 tane kitap verdiler. bakıyım dedim ama çok sıkıcı yani. yarın gidip bende konuşacağım cnm.

bide çoğu bölümde ortak ders oluyor. toplama olarak yararlanabilirsin dediği gibi. çıksın da kitaplar artık . sınavlara hazırlansak :(

bana 2 tane kitap verdiler. bakıyım dedim ama çok sıkıcı yani. yarın gidip bende konuşacağım cnm.

bide çoğu bölümde ortak ders oluyor. toplama olarak yararlanabilirsin dediği gibi. çıksın da kitaplar artık . sınavlara hazırlansak :(

canım pekı bu sene ılk sınavlarda yardımcı kıtaplardan calıstıkların cıktımı ? yararı oluyomu yanı
bende toplama fılan bı sekılde ayarlıcam napım artık mecbur bu sene bıtmesı gerekıyor bu okulun

canım pekı bu sene ılk sınavlarda yardımcı kıtaplardan calıstıkların cıktımı ? yararı oluyomu yanı
bende toplama fılan bı sekılde ayarlıcam napım artık mecbur bu sene bıtmesı gerekıyor bu okulun

son sınıf mısın sen ? çalıştım cnm murat yayınlarının soru bankasına. baya bir konu tekrarı yapmış oldum. saolsun bir üniteden 80 soru vardı :) şimdi özet çıkacağı için daha rahat olur. yıllık sistemde okurken de kitabın yüzünü açmadan sadece yardımcı kitaptan çalışıyordum notlarım yüksekti.

son sınıf mısın sen ? çalıştım cnm murat yayınlarının soru bankasına. baya bir konu tekrarı yapmış oldum. saolsun bir üniteden 80 soru vardı :) şimdi özet çıkacağı için daha rahat olur. yıllık sistemde okurken de kitabın yüzünü açmadan sadece yardımcı kitaptan çalışıyordum notlarım yüksekti.
2. sınıfım suan cnm... 2 yıllık zaten bolumum ... bu sene kredılı sısteme gore hazırlanan yardımcı kıtapları sormustum sna ben ...
gecen sene bnde murat yayınlarına cok calıstım yararı oldu

2. sınıfım suan cnm... 2 yıllık zaten bolumum ... bu sene kredılı sısteme gore hazırlanan yardımcı kıtapları sormustum sna ben ...
gecen sene bnde murat yayınlarına cok calıstım yararı oldu

krediliye çıkardı murat yayınları bu sene. soru bankası olarak çıkarabildi.. telif hakkı alamadı çünkü.

sene başında almıştım soru bankasını çalıştım ondan memnun kaldım. ama bu dönem almış artık özet olarak çıkaracakmış. 1 hafta 10 güne gelecekmiş özet kitapları

Benimde koşullu 2 dersim vardı ,not ortalamam 2,50 umarım bahar döneminde düşmez.
Bankacılık ve Sigortacılık okuyan arkadaşım bende 2.sınıf soru bankaları olması lazım eve bakayımda.istersen kargoyla gönderirim.
Bende geçen yıl mezun oldum da :) Çekoya geçiş yaptım :)

Arkadaşlar merhabalar. Ben işletme 4.sınıf öğrencisiyim. Güz dönemim not ortalaması 2.29 olup toplmada altı dersim var bunlardan ikisini koşullu diğerlerini normal geçmişim. Peki genel not ortalaması 1.84 diyor ve uyarı yazıyor. Benim anlamadığım ben bu dönem geçtimmi kaldım mı?

Arkadaşlar merhabalar. Ben işletme 4.sınıf öğrencisiyim. Güz dönemim not ortalaması 2.29 olup toplmada altı dersim var bunlardan ikisini koşullu diğerlerini normal geçmişim. Peki genel not ortalaması 1.84 diyor ve uyarı yazıyor. Benim anlamadığım ben bu dönem geçtimmi kaldım mı?

genel ortalamanı bu dönem 2 üstü yapamazsan koşullu geçtiğin derslerden kaldın demektir. yani geçip kaldığın bu dönem belli olucak

Back