ara sınav dedıgın guz donemı heralde tatlım gectgmz donemın toplamıyla bahar donemının not ortalaması nı baz alacaklar ole degılmı ?eğerki ff yoksa hiç durumun şöyle şimdi biz kayıt yenileme yapıcaz ders seçicez ya o derslerin ara sınav final ortalaması 2 yi geçerse toplam koşullu geçtiğin derslerı almadan geçmiş oluıyorsun
ya bnm anlamadıgım sey su hanı ortalama 2.00 olsun ole kosullu derslerı gecersınız dıyor ya
bu ortalama guz ve bahar donemının ortalaması degılmı ?
evet iki dönemin not ortalaması 2 ve üzeri olursa koşullu geçtiğin derslerdende geçmiş olucaksın.
bazıları dıyorkı ıkıncı donemde yanı bahar donemınde ortalaman 2.00 olunca gecersın yanı ıkı donem toplanmıyomus
bıde genel not ortalamasımı dha onemlı yokda donem not ortalaması mı ?
genel ortalamanın 2 olması önemli. tek bahar işe yaramaz yani. iki dönemin toplamı (ki toplam demesek daha iyi , hesaplanışı bu zamana kadar aldığın bütün dersler üzerinden hesaplanıyor. yani her dönem yeniden hesaplanıyor). aslında ikisi de önemli. dönem ortalaman ne kadar yüksekse genel ortalaman da haliyle yüksek oluyor. ama geçmen için genel ortalamanın en az 2 olmalı.
cvp ıcın tskler canım ... bı dahakı doneme bıraz dha yuksek gelırse notlar kosullu derslerımden gecmıs oluyorum demekkı
ne demek :) aynen cnm. 2 üstü yaparsan -ki bende 2,50 yap en az- rahat geçersin. genel ortalamanı bilmiyorum gerçi ama garantiye almak adına
Bı oncekı sayfada notlarım var tatlım ... bı dha kı donemde 2.50 fılan olsa + 1.72 daha rahatlkla gecerım ama 2.50 yapmak mesele umarım yardımcı kıtaplar cıkar bu donem =)
inş çıkar ama sanıyorum . aöf geçmememiz için elinde geleni yapıyor. sene büyük ihtimalle olur ama.
aslında kredisi yüksek olan dersleri yüksek tutarsak 2,50 yaklaşır. tabi bu kadar zor sormazlarsa :S
bende bir tane FF vardı Finansal yönetim. bide Üretim Yönetimi DD. ve ortalamam 1,97.
genel ortalaman mı 1,97 . 2 ye çok yakın eğer genel ortamansa. bahar dönem ortalamanı 2nin biraz üstünde yaparsan eğer cc altı dersleri geçersin. tabi ff alacaksın mecburen . eğer bu dönem ortalamansa genel ortalaman nedir?
her ikisi de 1,97 yazıyor. 'Güz dönemi veya akademik yıl sonunda 2,00 genel not ortalamasını sağlayamayan öğrenciye "Akademik Yetersizlik Uyarısı" yapıldığını belirtir. ' bu ne demek anlamadım. simdi sen diyorsun ki, bu dönem 2nin biraz üzerinde tutarsam DD olan dersimden de gecebilirim. Seneye o dersi tekrar almam.
Kızlar nasılsınız ?
Kayıt yaptırmaya gıdenınız oldu mu bnm tam 8 tane kıtabım eksık nasıl tamamlancak bılmıyorum ...
nerden alacaksın canım ozet kıtabı ?walla ben ilk gün gittim sabah. 2 kitap verdiler. ayın sonunda gelebilirmiş. tamamlanması zor bence. tamamlansa bile 1 ay kala verirler ancak. sonra 5-6 derse 1 ayda çalış. özet kitap çıkacakmış haftaya ondan alacağım. aöf kitabının gelmesini bekleyemem.
nerden alacaksın canım ozet kıtabı ?
hızlı kıtapcıya baktım bende ama ayın 15 ınde ara dedı hemen 1 gunde teslım edıyorlarmıs ıns bnm bolumumun kıtabınıda cıkartırlar ...
Bankacılık ve sıgortacılık bolumum tatlım ... bugun yıne aradım , eger sızın kıtaplar cıkmazsa baska bolumlerde de sızın derslerınızden var onların kıtaplarından ayarlarız pazartesı benı arayın dedı ıns olur valla dun 3 tane kıtabı alabldım gorunce ıcım sıkıldışu zamana kadar bütün yardımcı kitaplara baktım ve çalıştım. en iyisi murat yayınları. haftaya çıkacak dediler. gidip alacağım şubesinden. sen hangi bölümsün cnm . ? . murat yayınlarının sitesinde çıkacak kitapların adları var oradan bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?