benim genel not ortalamam 2.20 koşullu derslerim vardı şimdi geçmiş mi oluyorum onlardan...
şuan evet ama öbür dönem genel not ortalamanı 2 tutmaya dikkat et.
o zaman 2 .dönem 2 ortalamasını tutturamazsamda kalmış mı oluyorum..:18:
geçme şartı genel not ortalamasının en az 2 olması. eğer genel not ortalaman en az 2 olmazsa cc altı derslerden kalmış olursun. seneye ilgili dönemde o dersleri başta olmak üzere almak zorundasın. eğer 2 üstü olursa geçersin tek şart ff olmaması. onu ortalamayla geçemezsin. bunu dönem olarak düşünme ama işini garantiye al her dönem 2 olursa ortalaman takılmadan geçersin. mesela bahar döneminde 1.80 olsa genel not ortalaman 2 oluyor. ama sen genede 2de tut.
canım kızma ama gerçekten anlamadım ben şimdi 2.dönem 2 ortalamasını tutturamazsam bu dönemdeki koşullu geçer notlarımdanda mı kalmış oluyorum
niye kızıyım cnm. burada birbirimize yardımcı olmak için varız.
baştan şöyle anlatayım. o dönem aldığın derslerin ortalaması alındığında dönem ortalaman oluşuyor. bu zamana kadar aldığın bütün derslerin ortalaması da genel ortalama oluyor. önemli olan genel ortalaman. 2 üstü olmalı. senin dönem ortalaman kaç bilmiyorum. bahar döneminde aldığın derslerin kredileri ve harf notlarında genel ortalamaya katılacak. o yüzden düşük alırsan genel not ortalaman düşer. bu yüzden koşullu derslerinden kalırsın. o yüzden dedim bahar dönemi ortalamanı 2 yap ki işini garantiye al.
öncelikle dönem ortalamam 2.23 genel ortalamam 2.20canım. şöyle anladım o zaman doğru mu.. eğer 2.dönem benim genel not ortalamam 2nin altına düşerse bu dönemdeki derslerimdende kalıyorum yani geçip geçmediğim kesin olarak 2.dönemin sonundaki genel ortalamasına göre belli oluyor şimdi belli değil yani...
aynen cnm. :) 2. dönem 2 tutturdun mu tamamdır :)
teşekkür ederim canım inşallah 2.dönemde böyle olur notlarım ortalamamda 2nin üzerinde olur ve hiçbir dersten kalmadan 3e geçerim
ee hani aof yayın haklarını kimseye vermediği için konu anlatımlı yardımcı kitap basılamıyordu???
selam kızlar
benım 11 dersım var hıc ff yok sukur ama dıgerlerı hep CB CC CD fılan
donem not ortalaması :1,91
genel not ortalaması 1.71
durum UYARI
sımdı bn bu donem kalmıs mı oluyorum
anladgma gore donem not ortalamasıyla dıger donemın not ortalamasının 2 yı bulması gerekıyor degılmı
benıde aydınlatırsanız cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?