Genel not ortalamaları açıklandı.

Kalsedon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
150
6
48
Allah'ın izniyle dönem not ort. 3.180, genel not ort. 2.690, durum başarılı...Rabbim herkese hayırlı haberler duyursun...

benim genel not ortalamam 2.20 koşullu derslerim vardı şimdi geçmiş mi oluyorum onlardan...

o zaman 2 .dönem 2 ortalamasını tutturamazsamda kalmış mı oluyorum..:18:

geçme şartı genel not ortalamasının en az 2 olması. eğer genel not ortalaman en az 2 olmazsa cc altı derslerden kalmış olursun. seneye ilgili dönemde o dersleri başta olmak üzere almak zorundasın. eğer 2 üstü olursa geçersin tek şart ff olmaması. onu ortalamayla geçemezsin. bunu dönem olarak düşünme ama işini garantiye al her dönem 2 olursa ortalaman takılmadan geçersin. mesela bahar döneminde 1.80 olsa genel not ortalaman 2 oluyor. ama sen genede 2de tut.

Son düzenleme:

canım kızma ama gerçekten anlamadım ben şimdi 2.dönem 2 ortalamasını tutturamazsam bu dönemdeki koşullu geçer notlarımdanda mı kalmış oluyorum

canım kızma ama gerçekten anlamadım ben şimdi 2.dönem 2 ortalamasını tutturamazsam bu dönemdeki koşullu geçer notlarımdanda mı kalmış oluyorum

niye kızıyım cnm. burada birbirimize yardımcı olmak için varız.

baştan şöyle anlatayım. o dönem aldığın derslerin ortalaması alındığında dönem ortalaman oluşuyor. bu zamana kadar aldığın bütün derslerin ortalaması da genel ortalama oluyor. önemli olan genel ortalaman. 2 üstü olmalı. senin dönem ortalaman kaç bilmiyorum. bahar döneminde aldığın derslerin kredileri ve harf notlarında genel ortalamaya katılacak. o yüzden düşük alırsan genel not ortalaman düşer. bu yüzden koşullu derslerinden kalırsın. o yüzden dedim bahar dönemi ortalamanı 2 yap ki işini garantiye al.

öncelikle dönem ortalamam 2.23 genel ortalamam 2.20canım. şöyle anladım o zaman doğru mu.. eğer 2.dönem benim genel not ortalamam 2nin altına düşerse bu dönemdeki derslerimdende kalıyorum yani geçip geçmediğim kesin olarak 2.dönemin sonundaki genel ortalamasına göre belli oluyor şimdi belli değil yani...

aynen cnm. :) 2. dönem 2 tutturdun mu tamamdır :)

kızlar yaaa benim 4. sene işletme son bu dönem 3 tane dersim var
derslerimin harf ortalaması şöyle

1.ders: CB
2.ders: CD
3.ders: DC

Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 1 1,730 2,070 Başarılı

eğer hepsinden geçtiysem mezunum ama ben anlayadım nolduuuu
bi arkadaşıma sordum 3.ders Dc olandan kalmışsın diyor
tek ders için tekrar mı dönem uzattım şimdi ben
biliyorsanız yarımcı olur musunuz ????

Son düzenleme:
kızlar mrb murat yayınlarının konu anlatımlı kitapları cıkacakmış süpeer yani hizlikitapci sitesine de okudum çok iyi olacak inş

Son düzenleme:
ee hani aof yayın haklarını kimseye vermediği için konu anlatımlı yardımcı kitap basılamıyordu???

Ya arkadaslar ben son sınıftayım genel ortalamam 2 nın üzerinde ama 1 tane ff dersim var. Bütünleme de yok diyorlar simdi ben bu tek ders yüzünden dönem mı uzatıcam ya Tek ders sınavı yaparlar mı acaba bu kredili sistem ya offf offf:2:

kızlar bütünleme yok rektör konuşmasında izin vermiyorum dedi valla murat kitaplarını erkenden almak gerekiyor hizlikitapci sitesinde ayın 10 da gelecekmiş bahar başlamak gerek....

selam kızlar
benım 11 dersım var hıc ff yok sukur ama dıgerlerı hep CB CC CD fılan
donem not ortalaması :1,91
genel not ortalaması 1.71
durum UYARI
sımdı bn bu donem kalmıs mı oluyorum
anladgma gore donem not ortalamasıyla dıger donemın not ortalamasının 2 yı bulması gerekıyor degılmı
benıde aydınlatırsanız cok sevınırım

Son düzenleyen: Moderatör:

eğerki ff yoksa hiç durumun şöyle şimdi biz kayıt yenileme yapıcaz ders seçicez ya o derslerin ara sınav final ortalaması 2 yi geçerse toplam koşullu geçtiğin derslerı almadan geçmiş oluıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…