• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genel mi lokal mi hangisi daha acısız sizce ???

inanamayacksınız ama ben spinal yaptırdım belden uyusma yani ve tam uyusma olmadı sonra narkoz verdiler baya baya kestiler yani hiç gereksiz ben korkudan (bebeğimin 60 / 1 downlu dogma riski vardı)
stresten uyusma olmadıgını söledi doktorum bence gereksiz böle seyler ve sezeryan dikişleriminden cekmedin o bas agrısından cektiğim kadar resmen cocugumu emziremedim tabi herkeste böle olmuyormus ama böle bi ihtimalde var göze alma bence uyu uyan bitsin saglıklı dogumlar ....

evet cnım bende spınal oldum dikiş ağrısı filan çekmedim ama o baş ağrısı beni öldürdü kafamı ayakta tutamıyordum bol su tüketmek lazımmış suyu tüketince rahatladım ama o bir hafta yetti bana gerçi her insanda bir olmuyo bazı insandada bel ağrısı yapıyormuş bazısınada hiç birşey
ben oğlumu genel anestezi ile doğurmuştum ama bence spınal anestezi daha iyi aynı normal doğum gibi hemen kızımı yanıma verdiler ameliyat devam ederken kızımı öpüp kokladım

bazen dikiş agrısı dogumu unutuyorum eşimin ailesinin söyleyebileceklerini dusunuyorum.sezeryana cok karsılar ve hala normal dogum yapacagımı sanıyorlar.bkalım ne zaman söyleyecegiz?sayılı gunlerim kaldıı işin kötüsü..
arkadaslar bişi sormak istiyorum.sezeryan oldum yıllardır dikişlerimin agrısını hissederim.kışın bi hapşırsam dikişlerim patlayacak gibi agrılar duyarım diyenler var.ama birde ne agrı ne sızı normal olsam daha cok hasta olurdum kesin diyenler var.acaba bu sezeryanda dikişleri yıllar sonra dahi olsa hissetme olayı doktorun ameliyat tecrubesinden kaynaklımı yoksa kişinin bunyesindenmi??

bazen dikiş agrısı dogumu unutuyorum eşimin ailesinin söyleyebileceklerini dusunuyorum.sezeryana cok karsılar ve hala normal dogum yapacagımı sanıyorlar.bkalım ne zaman söyleyecegiz?sayılı gunlerim kaldıı işin kötüsü..
arkadaslar bişi sormak istiyorum.sezeryan oldum yıllardır dikişlerimin agrısını hissederim.kışın bi hapşırsam dikişlerim patlayacak gibi agrılar duyarım diyenler var.ama birde ne agrı ne sızı normal olsam daha cok hasta olurdum kesin diyenler var.acaba bu sezeryanda dikişleri yıllar sonra dahi olsa hissetme olayı doktorun ameliyat tecrubesinden kaynaklımı yoksa kişinin bunyesindenmi??

İyi de canım,senin ve bebeğin sağlığı mı önemli,yoksa sezeryan olup olmaman mı?
Ne doğumlar görüyoruz,sezeryanla kurtuluyor bebişlerin hayatı.
Ama madem ki sorun çıkar diyorsun,bence şimdilik hiç bahsetmeyin sezeryandan.
Doğum sırasında doktorların sezeryana karar verdiğini söylemek en mantıklısı olur..Boşuna stres yapma kendine..

Ben de 5 yıl önce genel anesteziyle sezeryan oldum.Tamamen toparlanmam,ortalama 2 yıl sürdü diyebilirim.
Ama çok şükür benim dikişlerim falan sızlamıyor hiç.Yani o yıllar sonra bile hissetme olayını ben yaşamadım.
Ama bakalım 1 ay sonra yine sezeryan olucam.İnşallah bu kez de aynı şeyleri söyleyebilirim.
İnşallah hepimiz de sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatırız doğumu.:Saruboceq:

İyi de canım,senin ve bebeğin sağlığı mı önemli,yoksa sezeryan olup olmaman mı?
Ne doğumlar görüyoruz,sezeryanla kurtuluyor bebişlerin hayatı.
Ama madem ki sorun çıkar diyorsun,bence şimdilik hiç bahsetmeyin sezeryandan.
Doğum sırasında doktorların sezeryana karar verdiğini söylemek en mantıklısı olur..Boşuna stres yapma kendine..

Ben de 5 yıl önce genel anesteziyle sezeryan oldum.Tamamen toparlanmam,ortalama 2 yıl sürdü diyebilirim.
Ama çok şükür benim dikişlerim falan sızlamıyor hiç.Yani o yıllar sonra bile hissetme olayını ben yaşamadım.
Ama bakalım 1 ay sonra yine sezeryan olucam.İnşallah bu kez de aynı şeyleri söyleyebilirim.
İnşallah hepimiz de sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlatırız doğumu.:Saruboceq:

olayın saglık boyutunu pek düşünen yok.maddi yönünü düsünüyorlar birazda...malum normal bedava..bahsetmeme lüksümüz yok ki.dr gün verdi.aniden geldi deyip hastaneye gidemem ki agrısız sancısız?dr sabahtan yatış verecektir muhtemelen..ozamanda doktoru sıkıstırır niye sezeryan oluyormus diye..
aylardır nasıl olacak ne uydurcaz diye düsünmekten içim karardı.Allah yoluna koyar işalaah.

olayın saglık boyutunu pek düşünen yok.maddi yönünü düsünüyorlar birazda...malum normal bedava..bahsetmeme lüksümüz yok ki.dr gün verdi.aniden geldi deyip hastaneye gidemem ki agrısız sancısız?dr sabahtan yatış verecektir muhtemelen..ozamanda doktoru sıkıstırır niye sezeryan oluyormus diye..
aylardır nasıl olacak ne uydurcaz diye düsünmekten içim karardı.Allah yoluna koyar işalaah.

Anlaşılan yakın oturuyorsunuz kayınvalidenlerle..
Bu kadar aydır düşünüp strese girdiğinize göre bir bildiğiniz vardır..
Herşeyin hayırlısı olsun diyeyim.İnşallah en sıkıntısız şekilde halledersiniz bu konuyu..:teselli:

neyazıkki alt katımda.hatun okadar eminki doguracagım tarihden.
ben sana doguracagın gun geldiginde soyleyecegim sen temizligini yap cantanı hazırla aksamdan hazır ol.muhtemelen gece sancın tutacak sabaha karsı 4 5 gibi dogurcan gör baak diyip duruyor.
hani bikere dese kızım bebek senin para senin gönlün ne istiyorsaa onu yaap. hohh dicem..ama yok ne yazıkkii.haber vermedende hastaneye degil markete gidemiyorsunn.. dogum stresi ayrı kaynana stresi ayrı suanda.umarım dogumumu etkilemez bu durum.asırı stres durumunda anestezi bile tutmayabiliyormus diye okumustum biyerde:((
10 gün sonra oglusum nasipse Allah izin verirse elimde olacak işalaah bekliyorum bakalım

Back