Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım istesende kalkamazsın yerinden. çünkü bacakların kütük gibi oluyor. asla hareket edemiyorsun. bir de kollarını bağlıyorlar. serum falan takıyorlar. acı hissedersen bayıltıyorlar. yapılış aşaması garip bir rahatsızlık veriyor ama sen bilirsin. özel hastaneler genel anestezi konusunda daha hassas sürekli ağrı kesici veriyorlar. epiduralde de veriyorlar. devlet hastanelerinde bu yok. ağrı kesiciler saatle veriliyor. bu da acı konusunda biraz zorluyor. sonuçta doğum işte. kolayı yok bu işin. ya normal doğurup acıya katlanıp birden ayaklanacaksın ya da sezaryen olup o anı hissetmeyip sonrasında zorluğuna katlanacaksın. kimi insan çok şanslı oluyor ve birşey hissetmiyor. çok özeniyorum onlara ne güzel. ağrı eşiği düşük olunca benim gibi öyle ya da böyle hiissediyorsun. bu arada önüne dağ gibi bir ton şey seriyorlar steril olsun diye. yani kan man görmüyorsun merak etme. sadece kafan açıkta kalıyor. sadece başucundaki anestezi uzmanını görüyorsun. öyle ya da böyle bebek yanına gelince çektiğin her acıya deyiyor. bir can yaratıyorsun kolay değil. hiç korkma bir süre sonra masal gibi geliyor herşey.
sadece kafanın acıkta kaldıgını bilmiyordum. ustum karnım acık hepsini gorurum heralde diye dusunuyordum. genel anesteziden uyanması cok zor bilirim.sayıklayabilecegim sacmalayabilecegim seylerden korkuyorum acıkcası:))) hele kaynanam ve gorumcelerimin yanıbasımda olacaklarını dusundukce icimdeki ses lokal lokaaalll diyee itekliyor beni :))))