• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genel matematik

Ebruli84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
261
0
96
İstanbul
kızlar matematikle başım belada sizler nasıl çalışıyosunuz merak ettim. :kızgın:
fikirlerinizi bekliyorum :1hug:

çalışıyorum konuları ama ne olacak bılmıyorum ılk sınav 31 sızın

aynen benim de 31 bu kadar olur :1no2: ne yapıp geçicez bilmiyorum
burda yardımcı olucak arkadaşlar çıkar inş. :bbo:

ben 2 sene hiç kursa gitmedim,Bu sene artık 3.ye kalmak istemiyorum dedim ve bir tanıdığımında vasıtasıyla açıköğretim dersanesine gittim,hayatta matematiğin m sinden anlamayan ben ara sınavda 81 almışım :)
Kızlar matematik evde kendi kendinize çalışabilceğiniz bir ders değildir,Mutlaka kursa gitmelisiniz,hele helede benim gibi temeliniz yoksa.

ben 2 sene hiç kursa gitmedim,Bu sene artık 3.ye kalmak istemiyorum dedim ve bir tanıdığımında vasıtasıyla açıköğretim dersanesine gittim,hayatta matematiğin m sinden anlamayan ben ara sınavda 81 almışım :)
Kızlar matematik evde kendi kendinize çalışabilceğiniz bir ders değildir,Mutlaka kursa gitmelisiniz,hele helede benim gibi temeliniz yoksa.

ajikalcım suan kursa gıtmeye durumuum yok ama merak ettım hangı kurs bu?81 ıyı puan ben onu alsam rahat rahat gecerım 50 kusur bısey almam lazım gecmem ıcınzaten..

aynen benim de 31 bu kadar olur :1no2: ne yapıp geçicez bilmiyorum
burda yardımcı olucak arkadaşlar çıkar inş. :bbo:

bencede ne rastlantı ama burdan nasıl yardımcı olacaklar kı anca tavsıye verebılırler o kadar çalışıyor musun başladın mı?

canım ben ilkumutun vcd setini alıp çalıştım...izlerken yanımda defter bulundurup not tuttum..sonra o notları okudum..ve tabi setin içinde verilen soru bankasından da bol bol soru çözdüm..öyle geçtim...yoksa benim de matematiğim çok zayıftır..ama sağolsunlar
vcd deki hocalar iyi anlatmışlar....bu arada söyleyim...kursa gittim işe yaramadı ama vcd setiyle kendi çalışmam işe yaradı...

Son düzenleme:
bencede ne rastlantı ama burdan nasıl yardımcı olacaklar kı anca tavsıye verebılırler o kadar çalışıyor musun başladın mı?
evet canım ancak tavsiye verebilirler mesela şu vcd seti mantıklı geldi CADIARZU çalışmaya başladım bakalım inşallah bi şekilde geçeriz :Saruboceq:

canım bende yenı cıkan güvender yayının genell matematık cd lı kıtabını aldım yenı cıkmıs temelı olmayanlar ıcın dıyo bakalım calıscam sonuc ne olacak...

sizinkide bişeymi kıslarr tamamen atış poligonuna grdim ve aldığım nottt sıkı durunnnnnnnnnnnn 8 heh he he

mat 2 var genellikle ve ben tic meslek mezunuyum mat 2 bilmiyorum görmeim hiç benimd başım beladaaaaa

kızlar ben sölemiştm yine söylüyorum ben mat sadece kümeler sayılar yanii 1. ve2. ünitelere çalştım ve 50 nin üzende notaldımm birazda mat 2 den anldgm yerler vardı o kadar

Back
X