ben 2 sene hiç kursa gitmedim,Bu sene artık 3.ye kalmak istemiyorum dedim ve bir tanıdığımında vasıtasıyla açıköğretim dersanesine gittim,hayatta matematiğin m sinden anlamayan ben ara sınavda 81 almışım :)
Kızlar matematik evde kendi kendinize çalışabilceğiniz bir ders değildir,Mutlaka kursa gitmelisiniz,hele helede benim gibi temeliniz yoksa.
ben 2 sene hiç kursa gitmedim,Bu sene artık 3.ye kalmak istemiyorum dedim ve bir tanıdığımında vasıtasıyla açıköğretim dersanesine gittim,hayatta matematiğin m sinden anlamayan ben ara sınavda 81 almışım :)
Kızlar matematik evde kendi kendinize çalışabilceğiniz bir ders değildir,Mutlaka kursa gitmelisiniz,hele helede benim gibi temeliniz yoksa.
ajikalcım suan kursa gıtmeye durumuum yok ama merak ettım hangı kurs bu?81 ıyı puan ben onu alsam rahat rahat gecerım 50 kusur bısey almam lazım gecmem ıcınzaten..
canım ben ilkumutun vcd setini alıp çalıştım...izlerken yanımda defter bulundurup not tuttum..sonra o notları okudum..ve tabi setin içinde verilen soru bankasından da bol bol soru çözdüm..öyle geçtim...yoksa benim de matematiğim çok zayıftır..ama sağolsunlar
vcd deki hocalar iyi anlatmışlar....bu arada söyleyim...kursa gittim işe yaramadı ama vcd setiyle kendi çalışmam işe yaradı...
kızlar ben sölemiştm yine söylüyorum ben mat sadece kümeler sayılar yanii 1. ve2. ünitelere çalştım ve 50 nin üzende notaldımm birazda mat 2 den anldgm yerler vardı o kadar