- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 53
- 28
- Konu Sahibi Melek_kizim
Merhabalar, bı gün buraya yazacağım aklıma gelmezdi sürekli takip ediyorum hatta yakınlarda bebeğimi kaybettim onun için konular açmıştım ama şimdi farklı konuşacak anlatacak kimse bulamıyorum. Neyse konuya gireyim hanımlar benim sorunum elle tutulur gözle görülür değil belki ama çok canım sıkılıyor anlamıyorum anlam veremiyorum psikolojik destek almak istiyorum ama abartiyomuyum yoksa normal mi herkesde mi var bilemiyorum. Sorun şu ki benim kaynanam iyi görünümlü yani herkesi seven asla kimseyi kırmayan uzmeyen herkesin iyiliğini düşünen biri gibi görünen ama aslında kendinden başka.kimseyi sevmeyen birisi. Ben eşimle 8 yıldır birlikteyim 1.5 yildirda evliyim yani kaynanamı uzun süredir tanıyorum. Önceden bu kadar takmiyodum eşimin annesidir diye düşünmüyodum ama artık ya bebeğimi kaybettigim için ya da artık biseuler yapmam lazım. Kaynanam iyi görünüp ucundan ucundan laf sokan birisi biraz patavatsız açıkçası yani yaptıklarını o an anlayamıyorum eve gelince dank ediyo aslında laf soktuğu. Kıskanç bı yapisi var anlayabiliyorum beni çok beğeniyo kiskankyo. Eşimin bana olan ilgisini kiskankyo daha doğrusu kayinbabam ona çok ilgi göstermemiş hala da öyle, hatta 10 yıl kadar kaynanasını yaninfa oturmuş en güzel yıllarını yasayamamis biraz benim rahatlığımi.kiskankyo. yavrumlar kuzumlar havada ucusuyo ama bana hiç samimi gelmiyo. Biz nişanlı.donemindeyken aileler arasında gerginlikler falan olmuştu benim aileme karşıda öyle samimi değil. Biraz dağınık anlatıyorum ama neresinden başlasam bilemiyorum inanın. Ben örnekler vereyim.en iyisi. En son bana tak eden nokta geçen iftar açıyoruz onlarda kalmaya gitmiştik bu arada 7 yaşında bı görümcem var neyse yemek yiyoruz masada çiçek var yanında görümcem oturuyo dediki: yengesi şuna bak çiçeğin yanında çiçek gibi benim kızım dedi. Bende maşallah dedim ama boğazıma dizildi. 2 tane kızımı kaybettim4 ay önce biraz hasssasim açıkçası bu konularda neyse kendimi zor tuttum ağlamamak için boğazıma dizildi yemek. O an annemi arayıp hüngür hüngür ağlamak istedim bilmiyorum böyle seylerde kendi annemi arayıp ağlamak istiyorum ama annem benden deli arayıp ağzına geleni sayar ve çok üzülür yapamam. Neyse bunu eşim farkettim konuyu değiştirip yemek istedi annesinden. Ben bozuldum yatana kadar konuşmadım içimden gelmedi. Bunu kaynanamda farketti galiba kuzumlar falan yaklaşmaya başladı.bilmiyorum.bilerek.mi yaptı bilmeyerek mi ama çok zoruma gitti belkide abartiyorim. Başka zaman işte bebeklerime çok uzuluyo güya agliyo falan ama gelip böyle yapiyo kendi kızına yanımda kizimlar kuzumlar prensesimler falan samimi gelmiyo. Yani kisada böyle samimiyetsiz şeyler. Mesela düğün zamani ben o kadar anlayışlı davrandım ki inanin takı da eşya da bilezik aldılar ertesi gün geri kuyumcuya götürdüler kiralanmış gibi oldu, eşya alırken kayinbabamin kaynanamin yanında ben adamlarla pazarlık yaptım, herşeyin en uygununu bulmaya çalıştım bu önemli değil eşim için katlandim.sonucta ama bana iyi görünüpre bı Allah razı olsun bize anlayışlı davrandın demediler. Milletede biz herseyini aldık eksiksiz herşeyin en iyisi oldu dediler. Yaşadığım herşeyi eşime anlattım ağladım o da gidip hesap sormak istedi haklı olarak ama.ixin vermedim daha yeni evlendik sorun olmasın karısı dolduruyo gibi olmasın diye ama ona patladım adamla kavga ettim. Çok mu kafama takıyorum yoksa benim napmam lazım kadına isinamiyoruk artık iyi gorunuyo eşimin yanında çok iyi ispatlayamiyorumda çok içime dert oldu. Milletede iyi görünüp arkadan dedikodu yapan bı tıp kaynanam. Napcam bilmiyorum elle tutulur bişey olsa ağzıma geleni sayıp saydircam ama olmuyo. Napmam lazım daha yazamadigim.bit sürü şey var bu onda biri inanin