Tavsiyeniz üzerine Doç. Dr. Gül Dağlar'ı biraz araştırdım. İnstagram paylaşımlarını ve hasta yorumlarını okuyunca ben de Gül Hocam'a gitmeye karar verdim. Gidince hemen elle ve ultrasonla muayene etti. Kalın iğne biyopsisi yapılması gerektiğini söyledi. İster hemen burda yapalım istersen devlet hastanesinde ya da başka bir yerde yaptırıp sonucunu da getirebilirsin dedi. Ben beklemek istemediğim için hemen orda yaptırdım. Aynı günün akşamı sonuç çıkmış. Gül Hocam hemen bana mesajla sonucu bildirdi. Patalojim temiz çıkmış fakat Granülomatöz Mastit diye bir rahatsızlığım varmış. O gece internette de biraz araştırdım herkes ameliyat gerektiğini ya da kendisi ameliyat olduğunu yazmış. Ertesi gün ameliyat diyecek diye beklerken Gül Hocam medikal olarak bu hastalığı tedavi edebildiğini söyledi. Bana uzun uzun hastalığımı ve tedavisini anlattı. İlaç tedavisi verdi. Şimdi onları kullanıyorum. İçim çok rahatladı. Bütün işimi bir günde halletmiş oldum öyle çok abartı bir ücret de ödemedim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.