Genel Cerrah Ankara

dmldyr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
3
1
39
Merhaba,
Yaklaşık bir haftadır sol mememde bir sertlik elime geliyor. Meme kanseri gibi bir şey çıkmasından çok endişeleniyorum. Biraz araştırdım bu konu genel cerrahinin alanıymış. Ankara'da meme konusunda iyi bir genel cerrah arıyorum. Kadın bir doktor olursa rahatsızlığımla ilgili daha rahat konuşabileceğimi düşünüyorum. Bu nedenle iyi bir kadın genel cerrah olması tercihim. Ankara'da meme konusunda bilgili ve tecrübeli bir kadın genel cerrah tavsiyesi istiyorum.

ben de geçen ay mememde ani bir sertlk hissettim çok korktum kanser oldum diye. sonra biraz araştırdım bir arkadaşımın tavsiyesi ile Doç dr gül dağlar' ı buldum. internette hakkında çok iyi yorumlar vardı. kendisine muayene oldum hemen orada ultrason ile baktı. çok ilgili, güler yüzlü. gerçekten çok korkmuştum. abse olduğunu öğrendim ilaçla tedavi etti. şimdi tamamen hissettiğim sertlik geçti.

Çok geçmiş olsun. Ben de 10 yıl kadar önce aynı sorunu yaşamıştım. Dr.saadet Özer e gittim. Şimdi Etimesgut devlet Hastanesi'nde sanırım. Öneririm çok ilgili bir bayan.

Çok geçmiş olsun. Ben de 10 yıl kadar önce aynı sorunu yaşamıştım. Dr.saadet Özer e gittim. Şimdi Etimesgut devlet Hastanesi'nde sanırım. Öneririm çok ilgili bir bayan.
Teşekkür ederim ama devlet hastanesinde olsun istemiyorum.Muayene sırası ayrı dert, bi ultrason falan çektirmem gerekse çok sonraya gün atmaları ayrı dert. Özelde olsun, devlet hastanesinin eziyetini çekmeden işimi halledeyim ama mümkünse çok da abartı ücretler ödemeyeyim istiyorum.

Bu dönemde inanın devlet özelden çok daha iyi. Ben hiç sıra beklemiyorum birşeyler için. Özelde boş tahlillere şişirme fiyatlar alıyorlar genelde. Ama tabi sizin tercihiniz.

Tavsiyeniz üzerine Doç. Dr. Gül Dağlar'ı biraz araştırdım. İnstagram paylaşımlarını ve hasta yorumlarını okuyunca ben de Gül Hocam'a gitmeye karar verdim. Gidince hemen elle ve ultrasonla muayene etti. Kalın iğne biyopsisi yapılması gerektiğini söyledi. İster hemen burda yapalım istersen devlet hastanesinde ya da başka bir yerde yaptırıp sonucunu da getirebilirsin dedi. Ben beklemek istemediğim için hemen orda yaptırdım. Aynı günün akşamı sonuç çıkmış. Gül Hocam hemen bana mesajla sonucu bildirdi. Patalojim temiz çıkmış fakat Granülomatöz Mastit diye bir rahatsızlığım varmış. O gece internette de biraz araştırdım herkes ameliyat gerektiğini ya da kendisi ameliyat olduğunu yazmış. Ertesi gün ameliyat diyecek diye beklerken Gül Hocam medikal olarak bu hastalığı tedavi edebildiğini söyledi. Bana uzun uzun hastalığımı ve tedavisini anlattı. İlaç tedavisi verdi. Şimdi onları kullanıyorum. İçim çok rahatladı. Bütün işimi bir günde halletmiş oldum öyle çok abartı bir ücret de ödemedim. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Merhaba çok geçmiş olsun
Banada granulomatoz mastit denildi emar ve biyopsi iştendi çok korkuyorum şuan tedaviniz nasıl ilerledi durumunuz nasıl gectimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…