- Konu Sahibi derinsular
-
sonda yı bayıltıncamı takıyorlar...çok acı oluyormu???sondadan dolayıdaha 9 gün önce sezaryan biri olarark dürüstce yazmamı istersen cok acı cektim ameliyattan cıktım ve müthiş bir miğde bulantısı meger narkozmus ve öğüremedim bile dikiş yelerim müthiş bir acı vardı ve narkozu cıkarmarna kadar o acıyı cektim ilk birinci gün sabaha kadar agrıdan uyamadım inledim durdum en kötüsüde bebek zaten hemen ememmiyor ve ben yerimden kıpırdayamıyorum refakatcım memeyi tuturana kadar canı cıktı hele birde o sondayı cıkarırkende ayrı bir acı ohh cok sükür rabbime kurtuldum mevlam kimseyi o yolda bırakmasın ve kimsede demesin normal doğum yapamayan doğum yapmıs sevabı almıyor diye inanın ben normla doğum kadar agrı cektim amelşyat sonrası rabbim genede size yasatmasın
ben çok ödlek ve panik bir anne adayıyım 3 ayım var ama daha şimdidden korku içine girdim genel anestezi istiyorum çünkü diğerinde panik olup bayılırım biliorum anesteziden uyanış nasıl hiçbişey hissedilmiyo dimi bi de uyanmak zor mu inanılmaz acılar mı yaşanıyyo zihnimde hep böyle canlanıyo tecrübeli olanlar lütfen aydınlatsın beni olur mu
sonda yı bayıltıncamı takıyorlar...çok acı oluyormu???sondadan dolayı
sonda yı bayıltıncamı takıyorlar...çok acı oluyormu???sondadan dolayı
bende spinal anestezi istiyorum ama herşeyi görmek beni ürkütüyor.
bende spinal anestezi istiyorum ama herşeyi görmek beni ürkütüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?