• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet genel anestezimi lokal anestezimi

elvananne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
9
0
36
Van
Arkadaşlar 11 aylık bebeğim var. sünnet yaptırmayı düşünüyorum fakat genel anestezimi lokal anestezimi karar veremiyorum. en az hangisinden etkilenir.Yardımlarınız bekliyorum

benim oğlum 4 gün önce oldu lokal anesteziyle.6 aylık şuan. girmeden önce fitil ve damla verdiler girdikten sonra iğne yapmışlar babası girdi yanında oyuncaklarını falanda götürdü yanına ama gerek bile kalmamış içeride uyumuş iaçların etkisiyle heralde.çok rahat olmuş ilk iki gün biraz ağladı şimdi çok rahat

bence de kesinlikle lokal anestezi genel olanı bebek nasıl kaldırsın ki narkoz falan benim oğlum da 11 aylık salı günü sünnet olacak inş

Benim oğlum 7,5 aylık ve yaptırmayı düşünüyoruz..Ama hep genel anestezi diyolar..lokal için geç kaldık,büyüdük:59:

arkadaslar sunnet konusu benımde kafamı cok kurcalıyordu lokalmı-anestezımı dıye ama ınanın anestezı lokal oldugunda cocugun psıklolajısı cok bozuluyor anestezı verıldı ogluma ve devlet hasatanesınde yaptırdım o kadar rahat oldukı hıcbır hatırlamadı ve ınanın canı fazlada yanmadı.sunnet bı cocuk ıcın kabusa donusebıılır.en anestezı yaptırdım cok memnunum tavsıye edıyorum

Back