- 12 Haziran 2022
- 36
- -11
- 1
- Konu Sahibi Masalkentim
Kızlar memnun kalan var mı biraz korkuyorum o yüzden genel anestezi ile tamamen uyutulmak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.doğumum (aniden sezeryana alınmak durumunda kaldım kordon dolanmasi sebebi ile) genel anestezi olmuştu. Benim icin zordu toparlanmasi olsun acısı olsunKızlar memnun kalan var mı biraz korkuyorum o yüzden genel anestezi ile tamamen uyutulmak istiyorum.
Korkuyorum ama napimmm hissetmekten korkuyorum1.doğumum (aniden sezeryana alınmak durumunda kaldım kordon dolanmasi sebebi ile) genel anestezi olmuştu. Benim icin zordu toparlanmasi olsun acısı olsun
17gün önce 2. çocugumu kucağima aldim spinal anestezi oldu bu defa ve keske dedim keske 1.de böyle olsa imiş. İnanın korkulacak bir şey yokmuş çok daha rahatmış bana göre en azindan. ki benim de korkularim vardi ama simdi iyi ki diyorum
Ya evet ama acıyı hissetmekten korkuyorumAsla genel olmak istemezdim. O ana şahit olmak çok güzeldi.
Ben de korkuyordum hatta bayılırım falan sandim ama hiç acı hissetmedim sadece heyecan vardı elleri titredi hep çok daha rahat gecti ilk doguma göre. Genel acil bir durum olmadikça önermiyorlar yine de size kalmiş ama dedigim gibi hiç korkulacak bir şey değilKorkuyorum ama napimmm hissetmekten korkuyorum
Ay inşallah ben de pişman olmam napayım korkuyorum canlı canlı kesilmekten. Bazen belden olayım diyorum ama cesaret yok. Uyanma süreciniz çok uzun oldu mu sizinBen genel anestezi ile sezeryan oldum.
Cok korkuyordum ve hiç pişman olmadım , yine hamile kalsam yine genel anestezi olurum.
Ben de cok korkuyordum hatta ameliyathaneye ağlayarak girmiştimAy inşallah ben de pişman olmam napayım korkuyorum canlı canlı kesilmekten. Bazen belden olayım diyorum ama cesaret yok. Uyanma süreciniz çok uzun oldu mu sizin
Korkacak bir şey yok. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Sadece görüyorsunuz. Bnce lokal olun. Genel anestezi de ayilma süreci var. Bebeğinizi daha erken görme şansınız varken. Yarı baygın halde görmek pek güzel olmaz sanırım
İnşallah ben de erken uyanırım şimdiden çok geriliyorum ve de ilk hamilelik napıcam bilemedim genel düşündüm inşallah hayırlısı olur pişman olmam dr a uyanmaya yakın bana ağrı kesici vurmalarını istediğimi söyleyeceğim çünkü uyanınca o kesileri hissetmek acı olur ama illa ki vururlar dimiBen de cok korkuyordum hatta ameliyathaneye ağlayarak girmiştim
Doktora dedim ki hiç birsey görmek , hatırlamak istemiyorum. Yok uzun sürmedi , cok çabuk uyandım .
Yok yok hissetmiyorsun zaten onlar yapıyor ağrı kesici , siz yine se konuşun ama içiniz rahat etsin.İnşallah ben de erken uyanırım şimdiden çok geriliyorum ve de ilk hamilelik napıcam bilemedim genel düşündüm inşallah hayırlısı olur pişman olmam dr a uyanmaya yakın bana ağrı kesici vurmalarını istediğimi söyleyeceğim çünkü uyanınca o kesileri hissetmek acı olur ama illa ki vururlar dimi
Benim doktoruma belden uyuşmalı olmuşlar iki bayan ve ikisi de hissetmişler acıyı vs konuştum da ben duyunca nasıl cesaret edeyim ki şimdi bilemediö.Genel anestezi de uyandığında zorluk çekersin. Spinal olup bebeğin ilk çığlıklarını neden duymayasın ki? Hemde kucağına alırsın hemen bitiyor zaten.
Spinal süresi ne kadar hemen bitiyor derken ?Genel anestezi de uyandığında zorluk çekersin. Spinal olup bebeğin ilk çığlıklarını neden duymayasın ki? Hemde kucağına alırsın hemen bitiyor zaten.
Nasıl hissetmişler ya imkansız öyle birşey. Milyonda bir görülen bir durum bile desek aynı dr da iki kişi de böyle hissettiyse anestezi uzmanında sorun vardır.Benim doktoruma belden uyuşmalı olmuşlar iki bayan ve ikisi de hissetmişler acıyı vs konuştum da ben duyunca nasıl cesaret edeyim ki şimdi bilemediö.
Benim amcamin eşi de öyle olmuş.Benim doktoruma belden uyuşmalı olmuşlar iki bayan ve ikisi de hissetmişler acıyı vs konuştum da ben duyunca nasıl cesaret edeyim ki şimdi bilemediö.
Kesinlikle ben de doktora sordum söyledim uyuşması lazım dedi. Zaten bayan da acı çektiğim için bayılttılar beni dedi. Hapymomda konuştul bayanlarla bilemiyorum artık anestezi uzmanı ile alakalı kesinlikle zaten öyle düşüben deNasıl hissetmişler ya imkansız öyle birşey. Milyonda bir görülen bir durum bile desek aynı dr da iki kişi de böyle hissettiyse anestezi uzmanında sorun vardır.