• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Genel anestezi sezaryen olanlar? Memnun kaldınız mıı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben spinal oldum ama genel olan arkadaşlarımda var bi sıkıntı yasamamislardi korkma canım bebeği görünce her şeyi unutacaksın zaten 🥰

Kızlar memnun kalan var mı biraz korkuyorum o yüzden genel anestezi ile tamamen uyutulmak istiyorum.
1.doğumum (aniden sezeryana alınmak durumunda kaldım kordon dolanmasi sebebi ile) genel anestezi olmuştu. Benim icin zordu toparlanmasi olsun acısı olsun 🙁
17gün önce 2. çocugumu kucağima aldim spinal anestezi oldu bu defa ve keske dedim keske 1.de böyle olsa imiş. İnanın korkulacak bir şey yokmuş çok daha rahatmış bana göre en azindan. ki benim de korkularim vardi ama simdi iyi ki diyorum 👍🏻

1.doğumum (aniden sezeryana alınmak durumunda kaldım kordon dolanmasi sebebi ile) genel anestezi olmuştu. Benim icin zordu toparlanmasi olsun acısı olsun 🙁
17gün önce 2. çocugumu kucağima aldim spinal anestezi oldu bu defa ve keske dedim keske 1.de böyle olsa imiş. İnanın korkulacak bir şey yokmuş çok daha rahatmış bana göre en azindan. ki benim de korkularim vardi ama simdi iyi ki diyorum 👍🏻
Korkuyorum ama napimmm :( hissetmekten korkuyorum

Ben genel anestezi ile sezeryan oldum.
Cok korkuyordum ve hiç pişman olmadım , yine hamile kalsam yine genel anestezi olurum.

Korkuyorum ama napimmm :KK43: hissetmekten korkuyorum
Ben de korkuyordum hatta bayılırım falan sandim ama hiç acı hissetmedim sadece heyecan vardı elleri titredi hep :rolleyes: çok daha rahat gecti ilk doguma göre. Genel acil bir durum olmadikça önermiyorlar yine de size kalmiş ama dedigim gibi hiç korkulacak bir şey değil 🤗

Normal doğum için problem çıkar ve sezeryan olmam gerekirse şayet spinal düşünüyorum.Hangisi daha iyidir?Yorumları takipteyim.

Korkacak bir şey yok. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Sadece görüyorsunuz. Bnce lokal olun. Genel anestezi de ayilma süreci var. Bebeğinizi daha erken görme şansınız varken. Yarı baygın halde görmek pek güzel olmaz sanırım

Ben genel anestezi ile sezeryan oldum.
Cok korkuyordum ve hiç pişman olmadım , yine hamile kalsam yine genel anestezi olurum.
Ay inşallah ben de pişman olmam napayım korkuyorum canlı canlı kesilmekten. Bazen belden olayım diyorum ama cesaret yok. Uyanma süreciniz çok uzun oldu mu sizin

Ay inşallah ben de pişman olmam napayım korkuyorum canlı canlı kesilmekten. Bazen belden olayım diyorum ama cesaret yok. Uyanma süreciniz çok uzun oldu mu sizin
Ben de cok korkuyordum hatta ameliyathaneye ağlayarak girmiştim 😂

Doktora dedim ki hiç birsey görmek , hatırlamak istemiyorum. Yok uzun sürmedi , cok çabuk uyandım .

Korkacak bir şey yok. Hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Sadece görüyorsunuz. Bnce lokal olun. Genel anestezi de ayilma süreci var. Bebeğinizi daha erken görme şansınız varken. Yarı baygın halde görmek pek güzel olmaz sanırım

Ben de cok korkuyordum hatta ameliyathaneye ağlayarak girmiştim 😂

Doktora dedim ki hiç birsey görmek , hatırlamak istemiyorum. Yok uzun sürmedi , cok çabuk uyandım .
İnşallah ben de erken uyanırım şimdiden çok geriliyorum ve de ilk hamilelik napıcam bilemedim genel düşündüm inşallah hayırlısı olur pişman olmam dr a uyanmaya yakın bana ağrı kesici vurmalarını istediğimi söyleyeceğim çünkü uyanınca o kesileri hissetmek acı olur ama illa ki vururlar dimi

İnşallah ben de erken uyanırım şimdiden çok geriliyorum ve de ilk hamilelik napıcam bilemedim genel düşündüm inşallah hayırlısı olur pişman olmam dr a uyanmaya yakın bana ağrı kesici vurmalarını istediğimi söyleyeceğim çünkü uyanınca o kesileri hissetmek acı olur ama illa ki vururlar dimi
Yok yok hissetmiyorsun zaten onlar yapıyor ağrı kesici , siz yine se konuşun ama içiniz rahat etsin.

Genel anestezi de uyandığında zorluk çekersin. Spinal olup bebeğin ilk çığlıklarını neden duymayasın ki? Hemde kucağına alırsın hemen bitiyor zaten.

Genel anestezi de uyandığında zorluk çekersin. Spinal olup bebeğin ilk çığlıklarını neden duymayasın ki? Hemde kucağına alırsın hemen bitiyor zaten.
Benim doktoruma belden uyuşmalı olmuşlar iki bayan ve ikisi de hissetmişler acıyı vs konuştum da ben duyunca nasıl cesaret edeyim ki şimdi bilemediö.

Spinal süresi ne kadar hemen bitiyor derken ?
Benim ilki acil sezeryan oldugundan genel anesteziydi.
Bunda kararsizim.

Benim doktoruma belden uyuşmalı olmuşlar iki bayan ve ikisi de hissetmişler acıyı vs konuştum da ben duyunca nasıl cesaret edeyim ki şimdi bilemediö.
Nasıl hissetmişler ya imkansız öyle birşey. Milyonda bir görülen bir durum bile desek aynı dr da iki kişi de böyle hissettiyse anestezi uzmanında sorun vardır.

Benim amcamin eşi de öyle olmuş.
Ben de biraz korkuyorum spinalden ama çok çok nadir oluyor böyle durumlar.

Nasıl hissetmişler ya imkansız öyle birşey. Milyonda bir görülen bir durum bile desek aynı dr da iki kişi de böyle hissettiyse anestezi uzmanında sorun vardır.
Kesinlikle ben de doktora sordum söyledim uyuşması lazım dedi. Zaten bayan da acı çektiğim için bayılttılar beni dedi. Hapymomda konuştul bayanlarla bilemiyorum artık anestezi uzmanı ile alakalı kesinlikle zaten öyle düşüben de

Back