Genel anestezi mi spinal anestezi mi?

Merve1126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
110
46
98
35
Doğum yaklaştı ama kafamda ikisi hakkında da sorular var.Genel anestezide zor uyanan var mı?Spinal anestezide yapılırken acı duyulur mu? Doğum yapanlar yardımcı olabilir misiniz

3ay önce genel anestezi ile dogum yaptim canim sorun varsa cevaplarım

Spinal anestezi ile doğum yaptım çok memnun kaldım yine doğum yapsam yine aynısını isterim

Spinal derim bende. Çok korkuyordum hattaa beni uyutun dedim ama yapmadı sağ olsun doktorum. İyi ki de yapmamış. O güzel anları göremeyecektim

Ben de ilk dogumumu genel anestezi yaptim çıkınca iyiydim ama 3 4 gün sonra yattım tuvalete bile zor kalkiodum ya şimdi çok kafam karışık ya
Benim ilk 2 gun zor oldu aonra ağrım oldu ama dayanilmicak gibi değil benim zaten mecburiyetten genel anestezi oldu yoksa bende tercih etmezdim

Anestezi etkisi geçtikten sonra ağrı çok mu oluyor? Korkuyorum baya biii
Uyuşukluk geçmeye başlayınca ağrıyı hissetmeye başlayınca hemen ağrı kesici vurdurdum ben bir kez ağrı kesici vurdurdum o kadar ondan sonra bir daha vurdurmadım korkmayın sezaryen ağrısı oluyor tabii o da 2 güne geçiyor yavaş yavaş

Anladım, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…