• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genel anestezi ile sezeyandan sonra bebeginizi nezaman emzirdiniz?

dysania

İÇİNE ATIYON ATMA
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.156
2.794
333
arkadaşlar 2 hafta sonra sezeryana gireceğim sezeryandan ne kadar sonra kendınıze gelip bebeğinizi emzirdiniz öğrenebilir miyim? şimdiden teşekkürler

odama getirildiğimde yeni yeni kendime geliyodum biraz sonrada bebeğimi getirdiler emzirdim hemen ama hayal meyal yani...sonrada kızımı yoğun bakıma aldılar zaten :(
hayırlı doğumlar dilerim bebeğini gördüğün ilk an tarif edilemez bişey....

doğumdan yarım saat sonra sanırım emzirdim. narkozun etkisi geçmemişti. hemşireler tutup emmesini sağladı.

biz direk ameliyattan çıkınca yogun bakıma alıyoruz hastaları ayılma odasına yani...orda azıcık toparlanınca hemşireler vasıtasıyla emzirtiyoruz bebekleri...

ben odama geldiğimde tam olarak ayılamamıştım.getirdiler emzirdim,ama hayal meyal hatırlıyorum

odama gelir gelmez hemen. çok şükür süt sorunum olmadı bunda da olmaz inşallah :Saruboceq:

kızım odaya benden sonra gelmıstı kızımı getırır getırmez hemsıreler memei tutup emzırdıler zira ben o ara hala ne oldugunu kavrama asamasındaydım hemsıre mememı tuttu sıktı ılk sut geldı beyz bak bu ılk sut(tıptakı adı aklıma geldı o onu soylemıstı) cok faydalı dıyıp kızımı memeye dayadı:)

Back