• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene sılık cizgi😥

meryezcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
58
30
3
33
Kızlar merhaba adetıme 4gun var ve test yaptım sılık cıkıyor korkyrm kan vermeye bu sılık cızgıyı bır benmj goruyorum esım yok dıyor sana oyle gelıyr dıyor yada artık olmayacagnı cok kabullendi varmı sızce testı bırakıyormu
1000051430.webp
buraya🙏

Kızlar merhaba adetıme 4gun var ve test yaptım sılık cıkıyor korkyrm kan vermeye bu sılık cızgıyı bır benmj goruyorum esım yok dıyor sana oyle gelıyr dıyor yada artık olmayacagnı cok kabullendi varmı sızce testı bırakıyormuEki Görüntüle 3575704 buraya🙏
Bende göremedim canım üzgünüm

Kızlar merhaba adetıme 4gun var ve test yaptım sılık cıkıyor korkyrm kan vermeye bu sılık cızgıyı bır benmj goruyorum esım yok dıyor sana oyle gelıyr dıyor yada artık olmayacagnı cok kabullendi varmı sızce testı bırakıyormuEki Görüntüle 3575704 buraya🙏
Kuzum ben de göremedim.🙁 Ya da çok çok silik fark edemiyoruz. Çok fazla düşünme vücudun birazda rahat olması lazım

Kalite düştüğü için pek belli olmuyor olabilir ama sanırım ben çok çok silik bir çizgi gördüm testleri 2 gün arayla yapsan 3 testten sonra hala pozitif görürsen kanını öyle ver daha çok üzülme 🌸

Back
X