- 31 Temmuz 2009
- 778
- 31
- 118
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım son adet tarıhn ne ?
29 eylül canım bat 22 ekim
canım daha adetn gecıkmemıs bak benım 4 gun gectı bu sabah test yaptm negatıf cıktı..acele etmıssn sen biraz..
daha bir hafta bile olmamış.adetin geçtikten 2-3 gün sonra yapacaksın.benim 4 gün geçtikten sonra çıkmıştı.bir haftada çocuk zaten anca yerleşiyor.bir hafta dolmamış bile![]()
ben soyle anatayım sıze 1 sene korunmadım cocuk olmuyordu artık tedavı gorucketım adet duzensızlıgınden dr gıttım her ay 10-15 ara adetım degısıyordu ve her ay bı hamıleleık testı ben cok umutsuzdum o gun saymalar zaten cok sınrı bozucu ama bu sefer sayam fılan yok tu adetım bıttı ve ben hemen sonra esımle beraber oldum 2 gun ve olur o olus bı oglum oldu yenı ve benım yumurtam 10 gun sonra catlamıs yanı mucıze gıbı bır durum aslında o yzuden adetten hemen sonra olabıldıgınce beraber ol gunle kafayı yersın bıde cok dusunme o da etkılıyor sanırım
kesinlikle stres çok etkiliyor ama insan yine de düşünmeden edemiyor bir problem var mı diye...
benimde adet düzensizliğim yok ama sanırım bazı aylar yumurtlayamıyorum.Nerden biliyosun derseniz yumurtladığım zamanları hissediyorum.yumurtlamadığım zamanlarda akıntımda değişmiyor, kasıklarımda ağrıda olmuyor.
yumurtlama sorunu varsa o bıraz ınsanı strese sokuyor ıste dedım ya adetten hemen sonra beraber olmaya basla bıde komık gelebılır ama ben ayaklarımı yukarı dıkmıstım:))))
pki bnm blli olurmu 30 eylül sat test yapsam çıkarmı kii kan testi bide adtten snra biz hep grdik ilşkiye bn bilemiorumki hangisinde oldu