• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gene kavgalarımız :/

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
kızlar sevgilinizle kavga edip bi kaç gün konusmuyorsunz ayrı gibi bişey diyelım. snra o sizden özür dilemenizi bekliyor tbi sizde ondan. ama kımse adım falan atmıyr. siz napıysn falan ya da küçük msjlar atıp konusmaya bahane buluyorsunuz. kısa kısa cevaplar veriyr. erkek arkadasınız barısmak istiyor siz soğuksunuz ama siz yalvarmasını bekliyorsunuz. tabiii gurur var onu bilmem ama ben aşkta gurur bilmem. benım erkek arkdsm çok gururlu ne kdr sevse bile kendını ezdirmez. ama özür dileyince açıklama yapınca hemen döner. hatta numaramı engelleyecekti facedn sileckti çünkü ben onun yalvarmasını bekliyrdum aslaa yalvarmaz ama çok seviyor eminim. eminimde bir erkek sevdiğini silemez ya, ya da gururmu buna engel oluyor offff bi kere onun yerinde olsamda anlasam onu :( neyse bu numaranızı engellemek ıstedı sizi tamamen silmek istedi çünkü siz öncedn ağlardınz yalvarırdınız barısalm dıye bu sefer hc bsy ypmadınz hatta attığı mesjlara bile soğk davrndınz. dayanaamdı mesj attı. "ben ilişkmızı kurtrmak ıcn çabalıyrm sen bısey ypmıysn" deyip bagırıp çağırdktn snra sizi silmk istedi. tbii siz izin vermednz uzun mesj atıp benimle misin yoksa gidiyor musun diye mesj attınz. cevap olrk "sence gidebilir mıyım" dedi.. kızlar barıştık ama benim içimde burukluk var neden bilmıyorm acaba öfkeli miyim ya da kafam karısık. ben ona dedım kı az önce "beni kolaylıkla silebilirsin bunu anladım" dedim. oda "evet daha önceden de söyledm " dedi. daha önce dediği 2 gün önce biz onunla 2 sene geçirdik. ailesinin içine grdm. kavgamız ise şöyle ben facemin şifresini değiştrdm sçyleyecktm ona unuttm. gece mesj attı şüphelendi bagırdı çağırdı. neyse barıstık gibi bişey oldu. sonra biz eyübe gidicektık arkdslarla ben buna dedim ki arkdslr eyübe gider ben sizde iftar açarm dedım. tabi bunlrı pazartesi konustuk. şifre olayı ise salı günü. çarşmba sabhı oldu barıstk. ama aramız soğuktu gene ben buna mezj attm eyübe gidiyrz diye tabii o başka zamn gidicz diye anlams sırf bana yanıma gel desin diye 2 defa eyübe gidiyrz dedim. minibüse bindim o anda anladı şimdi gidiceğimizi. bana bağırdı onu kandırdıgımı sandı. çünkü arkdslar eyübe giderkn bn onlra gidicektım. gitmedm çünkü yeni barısmıstk aramzda biraz soğukluk vrdı hatta bilrk 2 defa söyledm eyübe gidiyrz diye. tabi o başka zamn gideceğimizi sanmıs ve gene ayrıldk. durum bu şimdi barıstık tbii ama baısmadn önce yukaıdakileri yasadık barısacağmz gece yani. az önce msj atmıstm beni rahtlıkla silebilirsn bunu anladım dıye oda evt bunu sna dha öncedn söyledm demıstı zaten yukarıdada yazdım. kızlar o benden asla vazgeçemez sizce sinirinden mi böyle demiştir. bana karsı öfkesimi var yine. hatta size şöyle bi olay anlatıcam bunun arkdası var adı x olsun,benimkinin adı ise z olsn. kızlar anlatacağm olay birazcık garip bu yüzden affınıza sığınarak anlatyırm. aralarındaki konusma şu;
Z- bak görürsün biz cdlzwampirellamla asla ayrılmayz.
X- oğlum sanki cdlzwampirella senin kızlıgnı şey etmıste ayrılamayz diysn
Z- onu çok seviyrm kopamıyrm ondan. o diğerlerine göre çok farklı falan demiş.
kızlar durum bu ona karsı eskisi gibi olmk istiyrm ama kalbimde burukluk var :S yardım edin ya da psikolojk off bılmıyrm :/

hiç bişey anlamadım..

hayatı zorlaştırmayın bu kadar çok mu zor ben buna kırıldım ben böyle düşünüyorum ben bunu yapmak istiyorum demek...

okurken yoruldum inanki arkadaşım

bu arada bence kimse için o benden asla vazgeçemez deme hiç kimse için hele bir erkek için..

üzülürsün sonra..

karma karışık anlatmışsın okurken benımde kafam karıştı açıkcası..Unutma kımse vazgeçılmez degıldır anladıgım kadarıyla kafan karışık okdr.

hiç bişey anlamadm. ben bıraz karısık anlatmısım kusura bakmayn canım ya :S kavgamızın başladığı anda barısmaya yakın yukarıdakılerı konustk

evet gerçekten çok karışık bir yazı olmuş.. okumak için zaten zaman harcıyoruz bir de çözmeye zaman harcamak.. sonrada düşünüp yazmak...

aslında durum ortada, sevgiliniz dik başlı...
ipler o kadar çok onun elinde ki, size asla vermeye niyetli değil...

sizden evet kolay kolay vazgeçemez ama peşinizde de sürünüyor olarak bilinmek istemez...

var bu tip erkekler dünya da... birisi de size denk gelmiş...

kader....

evet gerçekten çok karışık bir yazı olmuş.. okumak için zaten zaman harcıyoruz bir de çözmeye zaman harcamak.. sonrada düşünüp yazmak...

aslında durum ortada, sevgiliniz dik başlı...
ipler o kadar çok onun elinde ki, size asla vermeye niyetli değil...

sizden evet kolay kolay vazgeçemez ama peşinizde de sürünüyor olarak bilinmek istemez...

var bu tip erkekler dünya da... birisi de size denk gelmiş...

kader....

yaniii benden vazgeçemez ama bunu belli etmekte istemez doğru mu anladım ?

Back