Gene bir hayvana tecavüz vakası

Bir hayvana tecavüz nedemektir aklım almıyor almıyor.

Bunları idam etceksin ulu orta .bak bkalm cesaret eden var mı
Şerefsiz.o.çocugu bunlar aramzda dolaşıyor bir de ya

Bence var erkeklerle alakası:).Neden bir kadının bu tür bir olayda hiç adı geçmiyorYoksa benimmi haberim yok oluyorda
elif öyle deme gözünü seveyim canım hasta onlar ilgisiz anne babaların evlatları..anne baba olmak için eğtim alınsa..yavrulayıp sokakta yetişenden ne beklersin..böyle şeyler erken teşhis edilirse tedavi edilebilirmiş..

Hımm piki bu kadar güncel biçimde hayvanlara tecavüz gündeme gelmiyor ama kadınlarda

Ne çekti şu hayvanlar bizden be. Ne iğrenç bir canlı ırkız. Her pislik bizde lanet olsun. Kuş olarak dünyaya gelseymişiz bu kadar iğrençlik görmezmişiz.

Hımm piki bu kadar güncel biçimde hayvanlara tecavüz gündeme gelmiyor ama kadınlarda
kadınlara tecavüz edenler erkek ama aynı zamanda sapık..sonuçta kadının rızasını düşünmüyor..ben aslında her erkek için sex ön planda değildir demek istedim..

böyle ucubelere işkence yapılmalı. mesela şeylerini sokacak bır yer lazım onlara; ama işkencevi bir yöntemle.. bakalım ondan sonra karga kuşları ötecek mı pisliklerin.
caydırıcı adalet yok maalesef

Böylelerine hayvan bile denmemesi lazım daha aşağılık mahlukatlar.
İnsan meleklerden üstün olabileceği gibi hayvanlardan da aşağı olabiliyor.
Ayrıca insanlar sanmasın ki hayvanlara eziyet ettiklerinde o yanlarına kalacak.
Ahirette Allah bu hayvanlar için insanlara hesap soracak.

Bu tarz haberlerin yapılmasına şiddetli bir şekilde karşıyım.
Ayni sekilde bende ozellikle cezasi para olan bu haberlerin yapilmasindan rahatsizlik duyuyorum.duyuldukca goruldukce normallesmeye basliyo sapik ruhlu insanlar sadece merak etmekle yetinmeyip dememeye basliyolar.Allah bu ve bunun gibilerin zaten cezasini vericek ama o zamana kadar beklemek bana cok agir geliyo.

böyle ucubelere işkence yapılmalı. mesela şeylerini sokacak bır yer lazım onlara; ama işkencevi bir yöntemle.. bakalım ondan sonra karga kuşları ötecek mı pisliklerin.
Evet oyle iskence ediyoki devlet onlara aylik sigara paralarini aliyo ellerinden bu hareketlerien karsilik.allah bununda bunun gibilerinde buna izin verenlerinde belasini versin.

bence onları tımarhaneye kapatıp beyinlerine elektirik vermeliler..bunlar tutuklanınca psikiyatriste gösterilmiyormu acaba..kanunlar nasıl işliyor acaba bu konuda bir avukat arkadaş açıklasa iyi olurdu..

Frotterizm: Halk arasında “fortçuluk” olarak adlandırılan “sürtünmecilik” hastalığıdır. Koprofili: Dışkıdan cinsel haz alma. Skatoloji: Cinsel ima taşıyan konuşma biçimleri ile cinsel haz alma durumu. Sadizm ve Mazoşizm: Acı çekmekten veya acı vermekten cinsel haz alma. Röntgencilik: Bir başkasını çıplak ya da cinsel ilişki sırasında izleyerek cinsel haz alma durumu. Asiksifili: Bir başkası tarafından boğulma eylemi sırasında cinsel haz alma durumu. Teşhircilik: Başkalarına cinsel organını onların rızası olmadan göstererek bundan cinsel haz alma durumu. İkinci grupta ise cinsel obje seçimindeki anormallikler yer alır: Fetişizm: Cinsel bölge olmayan, belirli bir objeden yoğun bir biçimde cinsel haz alma durumu. Transvestizm: Kişide biseksüelite ya da homoseksüelite olmadığı halde, kadın elbiseleri giyerek cinsel haz alma durumu. Pedofili: Bebeklere ve çocuklara cinsel yönden ilgi duyma durumu. Zoofili: Hayvanlara karşı cinsel istek duyma durumu. Nekrofili: Ölü insanlara karşı cinsel istek duyma durumudur. Amerika Psikiyatri Derneği, cinsel davranış sapmalarının kıstaslarını son yıllarda oldukça sınırlamıştır çünkü cinsel tercihlerin yargılayıcısı olmaktan haklı olarak kaçınmaktadır. Bir davranışın cinsel davranış bozukluğu olarak nitelendirilebilmesi için, - İnsan olmayan objelerin kullanılması, - Kişinin cinsel partnerine ya da kendisine ciddi anlamda acı vermesi, - Partnerini ya da kendisini aşağılayıcı davranışlarda bulunması, - Cinsel davranışların; çocuklara, insan ya da canlı olmayanlara, veya rızası olmayan yetişkinlere yöneltilmesi kıstasları ele alınmaktadır. Tüm bu Parafililer, yine Freudyen bir bakış açısıyla, Oidipal dönemdeki kimi işleyiş bozuklukları veya çocuklukta yaşanan kimi tatsız olaylarla, veya kimi psikologlar ve psikiyatrlar tarafından “yok olma tehlikesiyle karşılaşılan veya bir anne-baba modeli altında ezilen kimliği ispat etme çabasının yansıması”; ya da “şiddet duygularının cinsel şekle bürünmesi” şeklinde açıklansa da Parafili vakalarına henüz kesin açıklamalar getirilebilmiş değildir

Kaynak: cinseL Davraniş sapmaLarı - parafiLi | izafet.net
Copyright ©izafet.net ...ALINTIDIR.....

Ben eşime bi ara dedim ki ya bi hayvan bir insandan etkilenebilir mi iliskiye girer mi diye, esim de dedi ki eger sahit olmasaydim ben de inanmazdim ama bi gün bir restaurantin bahcesinde köpek ordeklere saldiriyor, etrafa saldiriyor yerinde duramiyordu, bi kadin cikti geldo Allah belanizi versin, köpek ordekleri öldürdü sahip cikin falan dedi, ve onlarin olduğu bahceye daldi, köpek kadinin kokusunu duyunca ayni bir adam gibi kadinin arkasina dayandi patilerini kadinin omzuna atti ve kendinj surtmeye basladi, bizler şok olduk, kadin bagiriyir cagiriyordu, daha sonra kurtuldu dedi. Ben de gecen de at binmeye gittiğimde ata dokundugumuzda at birden titredi başını surttu ve ereksiyon oldu. Şok oldum.
Ya acaba bu serefsiz mikrop sapik pislikler hayvanlarla iliskiye girdikleri icin hayvan insan kokusuna alisiyor mu? Ve onunla bir seyler yasayabiliyor mu?
Yani bunlar cok sasirtti beni...

ama haberin yapılması, yapanın deşifre edilmesi iyi gibi sanki

Uzmanlarda bu şekilde belirtiyor, bu gibi olayların insanların algısında normalleşmeye başladığına dikkat çekiyorlar, biara haber programları çocuklara tacizin de haberlerine yer vermeme detaylarına inmemem kararı almıştı... Bana göre bu deşifre edilmesi korku yaratacağına, merak ve yaparken daha dikkatli olmayı ortaya çıkarır. Ergenler arasında özellikle kırsal kesimde çok yaşanırmış eşekle falan ilişki. birbirlerinden göre göre çok yaygınlaşıyor zaten... bu kadar görmeseler onlara da bu kadar normal gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…