gençliğinin baharında arkadaşım yoğunbakımda

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
Az önce telefon aldım 25 yaşında arkadaşım dördüncü kattan aşağıya düşmüş üç gündür yoğunbakımda yatıyormuş bilinci kapalıymış şok oldum
lütfen dualarınızı eksik etmeyin Allah ailesine bağışlasın sebebini soramadım ailesi çok üzgündü ağlıyordu telefonda iş çıkışı gideceğim

Son düzenleme:
arkadaşlar çok üzgünüm şimdi öğrendim olanları kız balkondan aşağı bakarken dirseği kaymış biranda düşmüş yanında yiyeni varmış eli ayağı kırılmış kalbinde ritim bozukluğu ve nefes alımında problem varmış bilincide yerinde değilmiş
lütfen dularınızı eksik etmeyin ailesi perişan halde devlet hastanesinde olduğu için bilgide vermiyorlar

allah acil şifalar versin bende 5.kattan düşmüştüm 3.5 ay hastanede yattım sevdiklerimin duaları sayesinde kurtuldum allahım onada dualarımızı ulaştırsın şifa niyetine

Allahım acil şifalar versin canım
inşaallah en kısa zamanda kendine gelir ve sağlıklı günlerine geri döner...

ay nerde ne olacagımız başımıza ne gelecegi belli degil ya..allah acil şifalar versin geçmiş olsun ya..

ALLAH ailesine sevdiklerine bağışlasın şifa versin tez günde iyileşir inşallah:a015:

"Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki,... Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)

yoğun bakım hemşiresinden arkadaş aracılığıyla bilgi aldık durumu kritik solunum cihazına bağlamışlar çok zor bir durum hemşire bir ümit diyor yaşamasına çok üzgünüm kızlar ailesinede söyleyemem bu durumu dualarınızı eksik etmeyin lüften

Allah acil şifalar verir inşallah. Siz yine de kesmeyin ümidinizi, duanızı eksik etmeyin. Belki o mucize dedikleri olur

Rabbim tez zamanda şifa versin gençliğne sevdiklerine bağışlasın işallah :Saruboceq:
son durumu nedir daha iyidir işallah:Saruboceq:

Back