Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 yaşında hepsi. daha 17 ya. ne ara 4 sene sevgili oldunuz, ne ara uyuşturucuya bulaştınız, ne ara bu kadar dünyanın yükünü yüklendiniz de depresyona girdiniz Allah aşkına. nerdeymiş bu çocukların annesi babası hiç anlamadım. Allah gençlerimizi korusun.
Şimdi yeni moda bu 16,17,18 yanlarında büyükler olmadan denize gelmeleri erkekli kızlı artık analarına yalan mı söylüyorlar bilemem hepsinin elinde sigara hiç hoş değil
2 gündür face instagram bilge google her yerden bu olayı okuyorum anlamaya çalışıyorum, kızın annesi 2.evliliğini yapmış anladığım kadarıyla, baba var mı yok mu bilmem, annenin profili evlendiği adamın profili ortada, değişik yaa, çokta laf söylemek istemiyorum benim de evladım var, cok yazık oldu
Ben olayin oldugu gun oraya ailemin yazligina gittim orada okadar cok soylenti var ki anlatamam En acisi kiz orda olu yatarken cocugun arkadaslari ile tavla oynuyor olmasiydi kizin eekek arkadasida bir kac ay once cinayetten hayatini kaybetmis okadad cok senaryo varki o tatil bolgesinde insanin kafasi karisiyor Ama bir gercek var ki 17 yasinda bir kiz ile 18 yasinda bir gencin 20 gundur orada ne isi vqr Orda tum gun jandarmalar geziyor herkez bir cadirda kaldigini biliyor kimlik vb hicmi sorulmuyor oncelerde gencler aracta bir yere arac cekulince bile jandarmalar hemen gelir kimlik kontrol sorgu sual birakmaz ailelere haber verirdi
Allah rahmet eylesin. Genclerimize akil versin rabbim. Ailelerinede . anne baba olmak cocugun 16 17 yasina geldinde o artik bir BİREY die sacma bir dusunceye kapilip her gitmek istedikleri yere gondermezler. Ya bnm cocugum 40 yasina gelsin gne bnm için cocuk olur her yaptı seyde arkasinda takipcisi olurum.
Ne diyim allah tekrar rahmet eylesin yazik olms cocuklamza