• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gençler yardım edin

ayda21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
72
18
3
28
kızlar merhaba askerdeki sevdiğime koli yapıp göndermeyi düşünüyorum içine neler koymalıyım ? daha önce yapan var mı

Bence en sevdiği yiyecekleri gönderin ama kendi ellerinizle hazırlayın.. Sonra güzel bir mektup yazın beraber çekindiğiniz bir kaç fotoğraf ta koyabilirsiniz.

Benim arkadasım bol bol abur cubur doldurmuştu. Kendi kokusunu sıktığı bir gömlek göndermişti. Birtakım notlar küçük küçük...

Bence en sevdiği yiyecekleri gönderin ama kendi ellerinizle hazırlayın.. Sonra güzel bir mektup yazın beraber çekindiğiniz bir kaç fotoğraf ta koyabilirsiniz.
onu çok düşündüm de kargoyla gidecek günlerce sürecek birde komtanlar bakacakmış önce komtanları yerse yiyevekleri ? fotoğraf olayı olmaz gibime geliyor yani komtanın fotoğraflarıma bakması değişik geliyor 🙄

Ne koli göndermesi yahu? Annesi misin? Anne gibi.değil sevgilisi gibi ol...Mektup göndermek te saçma zaten erkekler için oyle romantizm kokan mektup vs pek bi anlam ifade etmeyecektir...

İhtiyaçları varsa o senden isterse gönder yoksa annesi gibi olman onun gözünde çekiciliğini azaltır..

(Ben boyle düşünüyorum itiraz edeceklere şimdiden soyliim bu benim tecrubelerden gelen dusuncelerim)

Annecilik yapmanıza gerek yok demeye geldim ay ne itici ya, anne gibi davranıp sogutuyorsunuz kendinizden sonrada 3~5 ay sonra konu açıp sevgilim çok değişti artık beni önemsemiyor oysa ne fedakarlıklar yaptım onun için hep onu düşünerek hareket ettim deniyor. Neyse banlanicam daha yazarsam.

Aç mı açıkta mı ne kolisi göndereceksin? Öğrenciye gönderilir koli. Salça, reçel, yağ bir kaç yemek yapılır da asker de ne yapacak bunları?
Atlet, traş malzemesi vs zaten askeriyenin içinde en çok satılan şeyler. Eski telefonlarda serbest olduğuna göre mektuba da gerek yok.
Gereksiz atraksiyon bence sizin yaptığınız.

kızlar merhaba askerdeki sevdiğime koli yapıp göndermeyi düşünüyorum içine neler koymalıyım ? daha önce yapan var mı
Ooooo bu işte cok iyiyim ben abartmışım oradaki bütün ihtiyacı olanları koymuştum corabına kadar ama suan evliyiz bak hala giyiyo

Benim esim doguda askerdi. Annesiyle ortaklaşa birkac kez koli hazirladik. Bol bol abur cubur, kuruyemisli bal, sucuk vs yollamistik. Dağda ates yakip sucuklari yerken resmi var :D bir keresinde kaşkol ördük yolladik kullandi mesela.

Ne koli göndermesi yahu? Annesi misin? Anne gibi.değil sevgilisi gibi ol...Mektup göndermek te saçma zaten erkekler için oyle romantizm kokan mektup vs pek bi anlam ifade etmeyecektir...

İhtiyaçları varsa o senden isterse gönder yoksa annesi gibi olman onun gözünde çekiciliğini azaltır..

(Ben boyle düşünüyorum itiraz edeceklere şimdiden soyliim bu benim tecrubelerden gelen dusuncelerim)
annesi gibilikten değilde soğuk havalar artı örmeyi deneyecem taksın diye başka neye ihtiyacı olur bilemedim mektup işinide anlamıyorum zaten hiç yazmadım 🙄

Annecilik yapmanıza gerek yok demeye geldim ay ne itici ya, anne gibi davranıp sogutuyorsunuz kendinizden sonrada 3~5 ay sonra konu açıp sevgilim çok değişti artık beni önemsemiyor oysa ne fedakarlıklar yaptım onun için hep onu düşünerek hareket ettim deniyor. Neyse banlanicam daha yazarsam.
annecilikle nalakası var düşünmek annecilikmi oluyor

Benim esim doguda askerdi. Annesiyle ortaklaşa birkac kez koli hazirladik. Bol bol abur cubur, kuruyemisli bal, sucuk vs yollamistik. Dağda ates yakip sucuklari yerken resmi var :KK70: bir keresinde kaşkol ördük yolladik kullandi mesela.
ya ahahahah çok iyiyimiş resminin olması güzel bi anı olmuş bende boyunluk örmeyi düşünüyorum becere bilirsem tabi 🙄

onu çok düşündüm de kargoyla gidecek günlerce sürecek birde komtanlar bakacakmış önce komtanları yerse yiyevekleri ? fotoğraf olayı olmaz gibime geliyor yani komtanın fotoğraflarıma bakması değişik geliyor 🙄
Niye ki değişik gelsin komutanları size yan gözle bakacak değildir ya onlar yüzlerce fotoğrafa bakıyor onların içinden herhangi birisiniz sadece. Yemek olayını anlarım da fotoğrafıma bakmaları değişik geliyor demeniz çok tuhaf.

Bende atkı örmüştüm nişanlıma 12 sene oldu halaaa duruyor ve cok seviyor eskidi artik kullanmana gerek yok diyorum onun yeri ayrı deyip gönlümü feth eder her zaman ..hee bide yün içlik alıp göndermiştim ..kendisi akdenizli soguga alısık degildi doğunun karlı dağlarında giysin diye ;)

Back
X