Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Traş malzemeleri, atlet vs olabilir. Yanına size ait toka gibi bişey olur. Bozulmayacak yiyecek, olur.kızlar merhaba askerdeki sevdiğime koli yapıp göndermeyi düşünüyorum içine neler koymalıyım ? daha önce yapan var mı
onu çok düşündüm de kargoyla gidecek günlerce sürecek birde komtanlar bakacakmış önce komtanları yerse yiyevekleri ? fotoğraf olayı olmaz gibime geliyor yani komtanın fotoğraflarıma bakması değişik geliyorBence en sevdiği yiyecekleri gönderin ama kendi ellerinizle hazırlayın.. Sonra güzel bir mektup yazın beraber çekindiğiniz bir kaç fotoğraf ta koyabilirsiniz.
Ooooo bu işte cok iyiyim ben abartmışım oradaki bütün ihtiyacı olanları koymuştum corabına kadar ama suan evliyiz bak hala giyiyokızlar merhaba askerdeki sevdiğime koli yapıp göndermeyi düşünüyorum içine neler koymalıyım ? daha önce yapan var mı
annesi gibilikten değilde soğuk havalar artı örmeyi deneyecem taksın diye başka neye ihtiyacı olur bilemedim mektup işinide anlamıyorum zaten hiç yazmadımNe koli göndermesi yahu? Annesi misin? Anne gibi.değil sevgilisi gibi ol...Mektup göndermek te saçma zaten erkekler için oyle romantizm kokan mektup vs pek bi anlam ifade etmeyecektir...
İhtiyaçları varsa o senden isterse gönder yoksa annesi gibi olman onun gözünde çekiciliğini azaltır..
(Ben boyle düşünüyorum itiraz edeceklere şimdiden soyliim bu benim tecrubelerden gelen dusuncelerim)
annecilikle nalakası var düşünmek annecilikmi oluyorAnnecilik yapmanıza gerek yok demeye geldim ay ne itici ya, anne gibi davranıp sogutuyorsunuz kendinizden sonrada 3~5 ay sonra konu açıp sevgilim çok değişti artık beni önemsemiyor oysa ne fedakarlıklar yaptım onun için hep onu düşünerek hareket ettim deniyor. Neyse banlanicam daha yazarsam.
ya maşallah darısı başımızaOoooo bu işte cok iyiyim ben abartmışım oradaki bütün ihtiyacı olanları koymuştum corabına kadar ama suan evliyiz bak hala giyiyo
ya ahahahah çok iyiyimiş resminin olması güzel bi anı olmuş bende boyunluk örmeyi düşünüyorum becere bilirsem tabiBenim esim doguda askerdi. Annesiyle ortaklaşa birkac kez koli hazirladik. Bol bol abur cubur, kuruyemisli bal, sucuk vs yollamistik. Dağda ates yakip sucuklari yerken resmi varbir keresinde kaşkol ördük yolladik kullandi mesela.
Kuruyemis kraker bisküvi falan koymuştuk. Dağ başında olduğu içinkızlar merhaba askerdeki sevdiğime koli yapıp göndermeyi düşünüyorum içine neler koymalıyım ? daha önce yapan var mı
Niye ki değişik gelsin komutanları size yan gözle bakacak değildir ya onlar yüzlerce fotoğrafa bakıyor onların içinden herhangi birisiniz sadece. Yemek olayını anlarım da fotoğrafıma bakmaları değişik geliyor demeniz çok tuhaf.onu çok düşündüm de kargoyla gidecek günlerce sürecek birde komtanlar bakacakmış önce komtanları yerse yiyevekleri ? fotoğraf olayı olmaz gibime geliyor yani komtanın fotoğraflarıma bakması değişik geliyor![]()