Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gençler bebeğinizi 5.6aylıken nasıl büyütünüz ve nasıllll uyutunuz emzik olmayan arkadaşalar sesleniyorum
Eminim hepimuzin hayali desteksiz uyutmak ama o da zor. 3 ay zaten cok kucuk gaz vs bitti mi . Ben kucagimda sallayarak uyutuyorum 6.aydan once de zaten uyku egitimi onerilmiyor.
Emzirerek ya da biberonla uyuttum hep. 7. Ayda işe başladım bakıcımız biberon/ ayakta sallama ekledi gündüz uykularında. Ama gece benimle emerek devam etti.
Müzik açıp dans ederek zıplayarak dönerek bende söylüyordum. Favorimiz candan ercetin "kutlama" ve "Biliyorum sen bir meleksin " yada emerek . Emzik benimkide almadı . Sonralari ayakta sallayarak öyle boylezaman geçiyor.
Müzik açıp dans ederek zıplayarak dönerek bende söylüyordum. Favorimiz candan ercetin "kutlama" ve "Biliyorum sen bir meleksin " yada emerek . Emzik benimkide almadı . Sonralari ayakta sallayarak öyle boylezaman geçiyor.