Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tokluk şekerinde bakıldı mı ve ilaç yazdımı doktorun benim annemde de var,hap kullanıyor yıllardır.Kızlar önceki konumu bilenler vardır. Saç kıran çıkmıştı bende... Bugün nedenini öğrenmek için kan aldırdım... Açlık şekerim 160 çıkmış... Ailemde de şeker hastalığı var... Annem ve anneannem şeker hastası...Yaşım daha 19 çok üzüldüm tedavi ile geçer mi sizce
Kızlar önceki konumu bilenler vardır. Saç kıran çıkmıştı bende... Bugün nedenini öğrenmek için kan aldırdım... Açlık şekerim 160 çıkmış... Ailemde de şeker hastalığı var... Annem ve anneannem şeker hastası...Yaşım daha 19 çok üzüldüm tedavi ile geçer mi sizce
Tokluk şekerinde bakıldı mı ve ilaç yazdımı doktorun benim annemde de var,hap kullanıyor yıllardır.
Cok gecmis olsun... allah sifa versin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun.. şekerin kalıcı bir tedavisi yok ne yazık ki ama yediklerinize biraz dikkat eder ve ilacınızı kullanırsanız sorun olmaz inşallah.. üzülmeyin allah dermansız dert vermesin..
Kızlar önceki konumu bilenler vardır. Saç kıran çıkmıştı bende... Bugün nedenini öğrenmek için kan aldırdım... Açlık şekerim 160 çıkmış... Ailemde de şeker hastalığı var... Annem ve anneannem şeker hastası...Yaşım daha 19 çok üzüldüm tedavi ile geçer mi sizce
Peki ya şeker yüklemesi ? Yapıldı mı ?
2 cesit seker hastaligi var bunlardan hangisi ? biri var iyilesebilir biri ise kronik malesef .. ALLAH im sifa versin sikmayin caninizi
tip 1 iseniz geçmez, tip 2 iseniz (kilolularda ve ileri yaşlılarda oluyor) diyet ve sporla düzene girer. başka hangi testleri yaptılar? hba1c yapıldı mı? c-peptid testi ile de hangi tip diyabet olduğu belli oluyor. korkma ve üzülme..6 aylık bebekte de var.
Canım hemen korkma. Moralini yüksek tut. Yediklerinden sekeri cikar. Meyve lerin sekerlerini arastir. Mesela; 1 limonda 1 kg cilekten daha fazla şeker var. Pirinç pilavı hamur işi serbetli tatlı hayvansal yağlar dan uzak dur. Benim annem şeker hastası. Onun diyetini hazırlarken ogrendim herseyi. 160 çok degil hap kullanırsin diyet yaparsın geçer
Dedigim gibi 90 okey seker olsan 300 -500 olurdu kadar cukulataya3 tane kocaman çikolata ve dondurma yememe rağmen 90 çıktı... Ne olacak bilmiyorum annemde bende çok üzüldük ağladık... Allahım inşallah kan yanlış sayılmıştır yanlış bakılmıştır diye dua ediyoruz...