genç türk kızların cinsellik problemleri

susablaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
9
-2
bu konu hakkında uzun uzun konuşmak istiyorum. ben 20 yaşındayım 2 buçuk senelik bir ilişkim var ve hiç seks yapmadım. iyi korunamamaktan deli gibi korkuyorum çünkü. erkek arkadaşım da benim yüzümden hayatında hiç cinsel ilişki yaşamadı daha ve bunun için bazen vicdan azabı yaşıyorum. üç tane yakın arkadaşım var üçü de daha yirmi yaşında vajinismus? hayatlarında bir kere bile ne kendilerine dokunmuşlar ne dokundurmuşlar. burada sürtünmeyle hamile kalır mıyım yazan kızları görünce çok dalga geçiyorsunuz, her şeyi yapıyorsunuz ama sonra da korkuyor diyip kızıyorsunuz. ama unuttuğunuz bir şey var ki her insan aynı aile içinde büyümüyor. hele ki siz burada bizden daha çok takılan insanlar yetişkin çoğunlukla. beni annem korkularla tehditlerle büyüttü hep başımın etini yedi bana hiçbir şey anlatmadı sadece korkuttu beni sadece beni değil ablamı bile. ablam nişanlı ve nişanlısıyla bir kere öpüşmedi bile. sizin ahlak, namus dediğiniz şeydir belki bu durum ama benim için sadece kadının üzerindeki baskı ve cinselliği bile özgürce yaşama hakkının verilmemiş olması. ben de yirmi yaşına gelip de sürtünerek ne sevgilime ne de kendime bu şeyi yapmak istemiyorum ama hamile kalırsam elimde bir hayatın kalmayacağını bilerek yaşamak çok daha zor emin olun. umarım fikirleriniz değişir okuduktan sonra.

buraya kendi korkularını yansıtan genç kızlara kötü karşılık verenler için bir iç dökme bu yüzden bu konu başlığının altında, bu neydi şimdi diyip aşağılamak yerine okumayı deneyebilirsiniz

Sorun toplum baskısı veya geri kafalılık değil daha 20yaşındasın ve mantıklı bir insan hamile kalmamalı okumalı hayatını yaşamalı gezmeli eğlenmeli sevişirsen seviş kime ne istediğini yap ama iki gün sonra buraya gelip hamilemiyim ben diye sorma.

Fikirlerim değişmedi, önceki konunuza baktığımda da sevişmekten o kadar da korkmuyorsunuz anlaşılan. İyice korunursanız hamile kalmazsınız, buraya uzun uzun yazana kadar noldu anlamadım.

Neden bu kadar korkuyorsunuz? İki konunuzu da silmişsiniz, sakin olun yemeyiz sizi. Madem tepkilerden bu kadar korkuyorsunuz yazmayın o zaman. Ayrıca konu silmek yasak.

X