Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

SELAM topigin hayirli ugurlu olsunnn:nazar: ammma ilginc olmus genc olupta kendini daima genc hissetmek enteresan geldi yasi ilerlemis olup genc hissedenler veya genc olup kendini cocuk gibi hissedenler olsa daha iy degilmiydi tabi benim fikrimmmm 10 uzerinden 3 verdimmm 2 puan basliigindan kirdimm 5 puanda davet etmedigin icin kirdim :KK60::KK60::KK60::KK60:

ahh ahh sorma hemen hazırlar zaten pencereyi açık görsünler bide ışıkta açıksa hopp içerde bitiyorlar hemen öldürmekte istemiyorum daha doğrusu öldüremiyorum zaten :KK1:

:KK1: evet ya, hele yazin sinekler isiga nasil geliyorlar ama :KK50:
sabaha kadarda ölüyorlar hani o kücük sinekler oluyorya :KK1:

SELAM topigin hayirli ugurlu olsunnn:nazar: ammma ilginc olmus genc olupta kendini daima genc hissetmek enteresan geldi yasi ilerlemis olup genc hissedenler veya genc olup kendini cocuk gibi hissedenler olsa daha iy degilmiydi tabi benim fikrimmmm 10 uzerinden 3 verdimmm 2 puan basliigindan kirdimm 5 puanda davet etmedigin icin kirdim :KK60::KK60::KK60::KK60:

teşekkür ederim canım:)) gençleri ve gençlik yıllarını geçmiş yaş konusunda tabii :KK34: kendilerini genç hisseden herkes için açtım senin söylediğinle örtüşüyor aslında ama kelime farklılıkları var :KK34:
davet ettim ama ben herkesi :KK25:

:KK1: evet ya, hele yazin sinekler isiga nasil geliyorlar ama :KK50:
sabaha kadarda ölüyorlar hani o kücük sinekler oluyorya :KK1:

ayy evet :KK1: bide sivri olursa yandık kanımızı eme eme kan bırakmıyo sabaha kadar :KK1::KK60:

teşekkür ederim canım:)) gençleri ve gençlik yıllarını geçmiş yaş konusunda tabii :KK34: kendilerini genç hisseden herkes için açtım senin söylediğinle örtüşüyor aslında ama kelime farklılıkları var :KK34:
davet ettim ama ben herkesi :KK25:

ayy evet :KK1: bide sivri olursa yandık kanımızı eme eme kan bırakmıyo sabaha kadar :KK1::KK60:

evet ya artik kasinda kasinnn :KK50:
pekte severler beni zaten :KK22::KK22::KK22::KK22:

X