- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yere yakın olmasının kötü yanları nedir bende tam yerden etrafi mobilyli led li olanlardan istiyorum çünkübende görünüşe aldanıp yatak odamı kimseleri dinlemeyip yere yakın yataktan aldım. tamam çok güzel görünüyor ama her şey elimde kaldı. evlenirken eşya konusunda verdiğim en saçma karardı. 3 yıl zor sabrettim bazaya döndüm. tamam güzel görünmüyor ama çok topluyor. kızım 2,5 yaşında henüz oda almadım, alırken ya bazalı olur ya da yavrulu olur diye düşünüyorum.
Pazar gunu aldık
parayı ıade alabılırsek ne ala
sımdı bı heycanlandım sız dıyorsunuzkı baslıgı alın ama alt ıskelesını marangozda altı cekmecelı olarak yaptırın dogru anladım degıl mı?
Canım Yeni gördüm:)Senın ıkısıde erkekmıydı bır kız bır erkekmıydı
Bu aldıgım yerde ranzalı unıteler vardı ben aslında onu almaya gıtmıstım sonra tamamen farklı bısey aldım.
Nedense ranza banada cok mınnos gelıyor
Cinsiyet farklı olsa asla düşünmem zaten 3 yaşından itibaren aynı odada yatmamalılar. İkisi de kız olunca fıkır fıkır geceler olur diye düşündüm :)Ranza almayın bence. Çocukların psikolojilerine etkisi olduğunu duymuştum. Ben de ranza kullanmış bir çocuktum, hiç tavsiye etmem...
Çocukların biri kız biri erkekse odalarını da birleştirmeyin bence. Çünkü belli bir dönemden sonra aynı odada kalmak istemiyorlar büyüyünce, rahat edemiyorlar.
Oglumun odası 29 metre kare benım yatak odam 23 metre kareBen takımı beğendim. . Ama madem oda 29m2 bence siz orayı yatak odası yapın. Boş bi yere aynalı dekoratif bi yüklük yapın. Sizin odanız şu an kaç m2 ki?
Madem büyük senin dolabın dursun bi köşeye dekoratif aynalı bi yüklük yaptır. Bazaya gerek kalmaz. İki çocuk nile olsa 23 m2 yeter de artar. Ben olsam kesinlikle büyük odaya geçerdimOglumun odası 29 metre kare benım yatak odam 23 metre kare
ama yatak odam cok buyuk degıl daha evvel kırada oturdugum ıcın dolap fılan 2 metre , oglanın yenı dolabı 166 mesela. oraya bız gecersek cok buyuk kalır o da bıze. Oglandan kalan dolabı bu aksam bosaltıp yatak odama gotureyım bosaltıp bakalım neler alacak gorelım bıraz . Ona gore kararımı vereyım dıyorum
Böyle bakınca da gözüme güzel geldiBızım odamız buyuk hatta acaba benım yatak odasıyla yerımı degıstırsem dedım sonra baska bır kardesı olursa ( olduguda yok ) sonra gerı tasımayalım dedım. Odası 29 metre kare . Alabıldıgıne oyuncak ama oda geldıgınde soz verdı bazılarını kaldıracagız .
Buarada @Maykay yatagı begenmemıs aslında odanın tum tarzı bu dıyebılırım ama sıtesındekı renklerde modelde bence hıc bellı olmuyor bız bu sıteyı aylarca takıp ettık ranzalı bısıler alacaktık bu takıma goz ucuyla bıle bakmamıstım :) Ben cok begendım odayı umarım pısman olmam
ha ne dıcektım yatak ortusunude aldım , alta goruceksınız acaba bu baza aldındıgında yatak ortusunun eteklerı havadamı kalacak malum burada hemen mobılyaya sıkıstırılmıs . ölcülerini bulamadım sitesinde ama .
Buarada o kadar hırs yaptımkı dolap ısını kıtaplıgı fılan aynı renk baska bı takımdan kapaklı aldım Sıgamazsak gozukmesın dıye
Uyuyan Adamdan Nefret pekı ya bu 2 tane 9 mt oda bırlestırılebılıyor mu? Duvarlar yanyanaysa cok kolay bı ıs aslında , bırde su fırfırlı yatak etegımı?
Eki Görüntüle 1960407
Aslında olabılır ama onunde balkon var odasının gunes alıyor cok guzel ve aldıgımız parcalar sımdı bızım odaya belkı kucuk gelır bılemıyorum olcmek lazımMadem büyük senin dolabın dursun bi köşeye dekoratif aynalı bi yüklük yaptır. Bazaya gerek kalmaz. İki çocuk nile olsa 23 m2 yeter de artar. Ben olsam kesinlikle büyük odaya geçerdim
Sımdı odanın tum parcalarını eklıcem hemen begenın odayıBaza candır ayrıca ben böyle beğenmedim nedense canım
Beğendim üstteki halini bekliyorum ekle bakalımAslında olabılır ama onunde balkon var odasının gunes alıyor cok guzel ve aldıgımız parcalar sımdı bızım odaya belkı kucuk gelır bılemıyorum olcmek lazım
Sımdı odanın tum parcalarını eklıcem hemen begenın odayı
Bızım odamız buyuk hatta acaba benım yatak odasıyla yerımı degıstırsem dedım sonra baska bır kardesı olursa ( olduguda yok ) sonra gerı tasımayalım dedım. Odası 29 metre kare . Alabıldıgıne oyuncak ama oda geldıgınde soz verdı bazılarını kaldıracagız .
Buarada @Maykay yatagı begenmemıs aslında odanın tum tarzı bu dıyebılırım ama sıtesındekı renklerde modelde bence hıc bellı olmuyor bız bu sıteyı aylarca takıp ettık ranzalı bısıler alacaktık bu takıma goz ucuyla bıle bakmamıstım :) Ben cok begendım odayı umarım pısman olmam
ha ne dıcektım yatak ortusunude aldım , alta goruceksınız acaba bu baza aldındıgında yatak ortusunun eteklerı havadamı kalacak malum burada hemen mobılyaya sıkıstırılmıs . ölcülerini bulamadım sitesinde ama .
Buarada o kadar hırs yaptımkı dolap ısını kıtaplıgı fılan aynı renk baska bı takımdan kapaklı aldım Sıgamazsak gozukmesın dıye
Uyuyan Adamdan Nefret pekı ya bu 2 tane 9 mt oda bırlestırılebılıyor mu? Duvarlar yanyanaysa cok kolay bı ıs aslında , bırde su fırfırlı yatak etegımı?
Eki Görüntüle 1960407
Kızlar günaydınn
Hafta sonu oğluma genç odası takımı aldık, alırken hıc kafa karısıklıgı yasamadım bazasız olarak yatagını aldık. Yatagı cok guzel resmını ekleyecegım . Dolapları sıfonyerı herseyı tam takım ve parcalar buyuk ancak sonradan acaba bazalımı alsaydım dıye dusunuyorum yarın obur gun daha fazla esyası oldugunda veya oyuncak veya kuculenlerı orada saklayabılırdım dıye dusunuyorum.
Ama sankı bazada odanın tum havasını degıstırecek gıbı gelıyor.
Yatagın resmını eklıyorum , bugun degıstırdım degıstırdım yoksa gerı donusu olmayabılır
Eki Görüntüle 1960396
Yatak bu , 120 cm ölçüsü baza alırsam yatak daha çok yükselecek,malum iskeletide almaycağım bu durumda ve yatakta geniş oldugu için iyice yatak odasına dönermi acaba? Başlığı alabiliyoruz buarada. Ya da bazayı alıp ayak taktırmasak mı bılemıyorum
Ne diyorsunuz , birde suanda bu yatak yere cok yakın yere yakın yataklardada yorgun kalkıldıgını soyluyorlar acaba dogru mu?