Genç kızlara uygun parfüm önerileri(daha yeni olduğum için önceden açılmışlardan haberim yok)

Felek56

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
30
3
13
29
Merhaba. Öncelikle illa ki bu tarz bir konu açılmıştır ama ben yeniyim ve açıkçası bu kadar konu içinde tek tek bakamadım çünkü hemen karar vermem lazım. Sizden yardım almak istedim. Ben 18 yaşındayım ve tam yaşım gibi davranmayı giyinmeyi süslenmeyi seviyorum. Ne olgun ne çocuksu durmadan yani. Hala kendime ait bi parfüm bulamadım ya çok şekerli oldu yada çok kadınsı. Artık sıkıldım ve araştırmaya karar verdim. Yaşıma göre genç kız parfümleri arıyorum. Kesinlikle misk amber gibi ağır kadınsı kokular istemiyorum içinde. Ayrıca çiçeksi kokulardan nefret ediyorum. Bana biraz vanilyalı hafif şekerli meyveli narlı elmalı falan fresh ama ayrıca KIŞ kokusu istiyorum malum önümüz up uzun bir kış .İnsanların kokumu çok seveceği böyle güzel bir parfüm arıyorum önerilerinizi bekliyorum :) teşekkürler şimdiden

Elmalı,fresh koku olarak Dkny be delicious önerebilirim. Genç kız kokusu bence.
Veya Givenchy Ange ou Demon Le Secret olanını dene belki seversin.
Bunun dışında şekerli vanilyalı genç kız kokusu bence Britney Spears Fantasy olabilir beyaz çikolata kokusunu seversen denemeni öneririm.
Aquolina Pink Sugar da pamuk şeker kokusu onuda deneyebilirsin.
Meyve ve şeker karışımı istiyorsan Britney Spears Midnight Fantasy olabilir.
Çiçek kokularını sevmediğini söylemişsin ama sana çok temiz saf bir koku önericem Chloe signature edp. Aşırı kalıcı ve tertemiz bir koku. Her mevsime de uyar yani.
Tous in heaven her buda genç kız kokusu tam. Son olarak Escada Magnetism şekerli&meyveli bir koku

Yıllardır be delicious kullandım canım değiştirmeyi düşünüyorum dediklerinin hepsini not aldım deniycem mutlaka :)

Bvlgari omnia crystalline edt fresh bir kokudur.
Hoştur. Bence soğuk havalara da gider.

Naomi Campbell kahverengi kapaklı olan şahanedir. Tatlı, çikolatalı gibi.
Erkekler de çok beğeniyor. Kışa çok uygun.

Versace crystal noir'i de belki beğenirsin. Hindistan cevizli , kremsi , çok seksi bir koku ama yaşına uygun bulur musun bilmiyorum.

Britney Spears fantasy'i ben de öneririm. Çok güzel. Özellikle beklettikçe daha da güzel kokuyor ve çok kalıcı, yayılan bir kokudur.

Marc Jacobs Dot çok kalıcı ve meyveli ama karakteristik değil. Yine çok hoştur. Yaşına uyar.

Ben de bi ara çok kullanılan iki kokuyu öneririm
Artık hiç duymuyorum etrafta ama ikisi de çiçek ve meyvenin orantılı karıştığı konulardır bana göre
Ralph Loreena Ralph
Lacoste Touch öf Pink

Ha bide Britney Spears believe var benim çok severek kullandığım ama pek kolay bulunmuyor

womanity kadar harika bi koku olamaz bence:) kullandigimda koridorun basindan benim geldigimi anlarlardi..okulun cogusu sormustu ezberbozan bi kokusu var cok baska tabi kimisi de begenmiyor ilkin gittigimde sormustum gorevliye ben dokunamam kusuyorum kokusundan demisti

bende hiç sevmiyorum dediğin koku Thierry Mugler Womanity değil mi?
Cidden ya sev ya nefret et dedikleri nadir parfümlerden bence.
İçinde havyar varmış

Canım normalde açık parfüm sevmem ama bargelloya git 383 al bana teşekkür edeceksin
Victoria secret berry kiss :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…