Genç Kızlara Cinsel Organını Gösteren Tacizci Gözaltında

Geliyor geliyor diye reklam mı yaptı bir de Insanlar değişik cidden ya iyi ki yakalanmış manyak herif

Geliyor geliyor diye reklam mı yaptı bir de Insanlar değişik cidden ya iyi ki yakalanmış manyak herif

Aynen öyle ben anca o zaman anladım geleni görünce ne berbart bir gündü salak gibi hissettim kendimi

8. sınıfta komşumuzla karşılaşıyodum okula giderken. kalamış gibi yerde adam pipisini sallaya salaya geziyodu.

küçücüktü yani büyük olsa boynuna dokuycaktı heralde.

evli barklıydı pis sapık ozaman korkuyodum ama şimdi olsa keserim şeyini

Boyle sapik vari biri 16 yasimda iken beni ve kiz arkadasimi takip etti...hatta bizle beraber binaya girdi...
biz asansoru cagriyorduk
adam posta kutularin onunde oyalaniyor....
komsu falan sandik
asansor geldi ...adama donup gelcekmisiniz diye soracaktik ki mal meydanda acmis keyfine bakiyor resmen git gel yapiyor ....tabi biz sok.... su an gulerek anlatiyorum ama tam bir travma yasadik o gunlerde....
bu arada asansore bindik 2.katta iken elektrikler kesildi ...5dakka kadar da asansorde kaldik o travmanin uzerinde....
o adamin bizimle asansore binme ihtimalini dusunmek bile istemedim....ressmen korunmusuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…