• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç kız sevgilisini eve alınca

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Anne babası misafirlikte olan genç kız, sevgilisini odasına aldı. Eve dönen anne, kızının odasındakini hırsız sanıp bıçakladı. Yaralı sevgili sokakta kaçarken kan kaybından öldü. Genç kız da balkondan atlayıp intihar etti.
Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in haberine göre, İstanbul Gaziosmanpaşa’da gece yarısı yan odadan sesler duyan anne F.Ş., hırsız zannettiği kızının sevgilisini bıçakladı. Yaralanan sevgili Volkan T. kaçarken kan kaybından öldü. Genç kızın kendini balkondan attığı olay sonrası anne ile baba tutuklandı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 6 katlı binanın dublex katında 3 gün önce meydana gelen üzücü olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Pazar gecesi misafirlikten erken dönen anne F.Ş., kızı S.Ş.’nin odasında gürültü duyunca ‘Eve hırsız girdi’ korkusuyla mutfaktan bir bıçak aldı. Kızının odasına giden F.Ş., odadan gelen sesler üzerine kapıyı zorla açtı. Ancak anne, karşısında hırsız yerine kızının sevgilisi Volkan T.’yi buldu. Şok geçiren anne elindeki bıçakla kızının odasında bulunan Volkan T.’ye saldırdı.

SOKAĞA KAÇTI, KAN KAYBINDAN...

Annesine engel olmaya çalışan S.Ş., elinden yaralanırken, Volkan T., aldığı bıçak darbeleriyle yaralı olarak evden kaçmayı başardı. Sokakta kaçarken yığılıp kalan Volkan T. kan kaybından yaşamını yitirdi. Genç kız ise evin balkonundan aşağıya atlayarak yaşamına son verdi.

Komşuların sesler üzerine polise haber vermesiyle ortaya çıkan olayda, anne F.Ş., Volkan T.’yi bıçaklarken elinden aldığı yaraları tedavi ettirmek için gittiği hastanede yakalandı.

2 BIÇAK BULUNDU, 'GENÇ KIZ ATILDI' İHTİMALİ DE DEĞERLENDİRİLİYOR

Olayla ilgili anne F.Ş. ve baba M.Ş. gözaltına alınırken, yapılan incelemelerde Volkan T.’nin göğüs tarafından 4, sırtından ise 2 bıçak yarası aldığı belirlendi. Olay yerinde iki ayrı bıçak bulunurken, polis genç kızın balkondan atılmış olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. Anne ve baba ise sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı mahallede oturan iki gencin cenazelerinin toprağa verildiği öğrenildi.

Vav,çok acayipmiş.:30:

Ölen gençlere Allahtan rahmet dilerim.

Anne baba ya çok yazık olmuş,kabus gibi bir gece yaşayıp,gerçek olduğunu görmüşler,ne feci:5:

bu haberden film olur, gülsem mi ağlasam mı bilemedim:27::27:

gerçi kız engel olmaya çalışmış, sevgilim falan demiştir herhalde, daha neden çocuğu öldürmeye çalışmışlar ki, kızın intiharının şüpheli olmasıda ayrı bi konu

Yalnız annenin içinde bir canavar varmış :53: 4 göğüs 2 sırt delik deşik etmiş çocuğu..gerçekten hırsız bile olsa çocuğunu alıp evden çıkarsın polisi ararsın ne bileyim,bıçakla üzerine atlamak hiç aklıma gelmez... Allah korusun.. :18:

Yalnız annenin içinde bir canavar varmış :53: 4 göğüs 2 sırt delik deşik etmiş çocuğu..gerçekten hırsız bile olsa çocuğunu alıp evden çıkarsın polisi ararsın ne bileyim,bıçakla üzerine atlamak hiç aklıma gelmez... Allah korusun.. :18:

Evet diymi,insan hırsızdan kaçar,ama kızının odasında bulunca kızına bişey yapar korkusuyla aslan kesilmiş olabilir:26:

Kızının odasından gelen sesler üzerine odaya giren anne 26 yaşındaki Volkan T.’yi bıçaklayarak öldürmüş, 16 yaşındaki Ş.Ş. ise kendisini balkondan aşağıya atmıştı. Anne F.Ş., ifadesinde o gece yaşananları anlattı.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da geçtiğimiz pazar gecesi meydana gelen olayda kızının odasından gelen sesler üzerine odaya giren anne 26 yaşındaki Volkan T.’yi bıçaklayarak öldürmüş, 16 yaşındaki Ş.Ş. ise kendisini balkondan aşağıya atmıştı. Olaydan sonra anne ve baba tutuklanırken, anne F.Ş., ifadesinde o gece yaşananları anlattı.

‘Bana da saldırdı’
Sesler üzerine kızının odasına gittiğini, kilitli olan kapıyı zorla açtığını anlatan anne, “Kapıyı açtığımda karşımda çıplak erkek şahsı gördüm kızımın yaşı küçük olduğundan tecavüze uğradığını sandım. Ona şerefsiz sen kimsin, sapık mısın hırsız mısın, şerefimizi iki paralık ettin evimizi hemen terket dedim. Bana saldırdı. Ben de mutfağa koşarak bıçak aldım şok geçirdiğimden kaç kere bıçağı salladığımı bilmiyorum. Daha sonra sokak kapısını açıp dışarı kaçtı. Kızımın balkondan atladığını ambulans geldiğinde öğrendim” dedi.

Baba M.Ş.’de sesler üzerine kalktığını ve eşini yerde görünce onun yanına gittiğini, Volkan T.’yi hiç görmediğini anlatırken, kızının intihar ettiğini de komşuların bağırmaları üzerine öğrendiğini söyledi. Öte yandan balkondan düşen genç kızın düşüş şekline göre intihar ettiğini düşünüldüğü ama atılıp atılmadığının tespit edilmesi için soruşturmanın sürdürdüğü belirtildi. Olayla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da devreye girdiği kaydedildi.

Kaynak: ŞEYMA ULUSOY / VATAN

Allah rahmet eylesin her ikisine de . Hırsız sanmadığı çok belliydi , 6 bıçak darbesinden ama tecavüzcü sandığını da düşünmüyorum .Ortada konuşacak bir şahit kalmadığı için hafifletici sebep arıyorlar sanki.

O gece o evde kızın ölümü ile ilgili de karanlık kısım aydınlanacaktır umarım .

ölenleri dinleme şansı yok tabii, bana da anne baba çok masum gelmedi, zaten kız ailesinden yeterince sevgi saygı gören doyum alan bi çocuk olsa en başından böyle bi harekete girişmezdi diye düşünüyorum

Şaka gibi olay ya kadında nasıl bir kadınsa şak şak bıçaklamış durmadan :53:

kim bilir o anda ne düşündü. kızının odasında bir erkek görüyor ve belkide kızına bir şey yaptığı korkusuyla ve o anlık telaşla nasıl bıçağa sarıldığını dahi hatırlamıyordur bence anne . yazık olmuş tüm aile yok oldu . herkes evladına sahip çıksın

Back