Gariban gibi kadına bakıyordu
Adam şoka girmiştir.
Kadın olsun erkek olsun bu igrencligi yapiyorsa hak ediyor her türlü hakareti bence. Hiç bir yanım aldatan kadına hak vermez,veremez.Dürüst olmak gerekirse televizyonda görünce ilk etapta oh hak etmiş adam iyi vursun gibi bi tepki verdim ama sonra düşününce tersi olsa ve aldatan kadın kırbaçlansa aynı tepkiyi vermezdim şiddet kimden gelirse gelsin kötü dedim. Fikirlerinizi merak ettim. Çünkü hala içimde kadına hak veren bir yan var nedense
Şimdi gülüyoruz ama en azından sonunda kötü birşey yaşanmamış, öldürme yaralama yok, komiğime gitti adamı gözümde canlandırıncaGariban gibi kadına bakıyordu
Anlatım düşüklüğü yapmışım. Kadın derken kocasını kırbaçlayan kadından bahsettim. Aslında olmaması gereken bi davranış ama içimden kadını tebrik etme isteği geliyor.Kadın olsun erkek olsun bu igrencligi yapiyorsa hak ediyor her türlü hakareti bence. Hiç bir yanım aldatan kadına hak vermez,veremez.
Hee şimdi anladimAnlatım düşüklüğü yapmışım. Kadın derken kocasını kırbaçlayan kadından bahsettim. Aslında olmaması gereken bi davranış ama içimden kadını tebrik etme isteği geliyor.
yalnız abla kadının 9 nefsi diye biliyorum benkadının bir nefsi, Erkeğin 9 nefsi
Hazırlıklı gitmiş demekkırbacı nerden edinmiş acaba abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?