Merhaba biraz uzun olabilir ama gençliğimin hatrına okuyun siz büyüklerimden yardım istiyorum.Klasik bi girişle başlıyalım ben 15 yaşındayım lise öğrencisiyim 10 yaşından sonra kilo almaya başladım 13-14 yaşlarında baya almaya başladım.Oturdugum yerde havuz var.Ve yazın havuza girdiğimde yüzüyorum ama sadece kalçam bacaklarım sıkılaşıyor kollarım falan sımsıkı oluyo.Arkadaşlarım vardır zayıf her kıyafeti alıp içine girerler.cok özenirim her yaz tamam! bu yaz eskisi gibi olmıcak zapzayıf olucam derim.ama dediğim gibi sırf kollarım bacaklarım sıkılaşır.Geçen yaz yani 2009 yazı baya kilo aldım.. Annem 13 yaşından beri beni üzmeden birazcık spor yap yediklerine dikkat et falan der.bi ara az yiyerek günde 15 mekikle görünülür kilo vermiştim.Ama ben hiç anneme diyemem anne çok kiloluyum nolur zayıflıyım falan diyemem bu konuda çok utanırım..Cunku kilom annemden ablamdan fazla.
Mağlum yaza yaklaşıyoruz..Tuğba özayın bitane fitnessı var çok yorucu hareketler hele bacak hareketleri ertesi gün bacaklar felç.. Ama bunu hergün yapıp yaza kadar kilo vermeyi düşünüyorum boyum 1.66 kilom en son 67 iydi hedefim 55 olmak yani 12 kilo vermem gerek çok fazla ama kendimi çok inandırdım kendime güveniyorum yazın insanlar beni görünce şok olmalı diyorum içimden başarıcam zaten işin yarısı inanmakta :) Annemede diyorum spor yapıyorum falan ama killomu söyleyemiyorum.
Annelerim, ablalarım nolursunuz yardım edin tüm fikirlerinizi istiyorum..
Mağlum yaza yaklaşıyoruz..Tuğba özayın bitane fitnessı var çok yorucu hareketler hele bacak hareketleri ertesi gün bacaklar felç.. Ama bunu hergün yapıp yaza kadar kilo vermeyi düşünüyorum boyum 1.66 kilom en son 67 iydi hedefim 55 olmak yani 12 kilo vermem gerek çok fazla ama kendimi çok inandırdım kendime güveniyorum yazın insanlar beni görünce şok olmalı diyorum içimden başarıcam zaten işin yarısı inanmakta :) Annemede diyorum spor yapıyorum falan ama killomu söyleyemiyorum.
Annelerim, ablalarım nolursunuz yardım edin tüm fikirlerinizi istiyorum..