Gemi de çalışan biriyle sevgili / sözlü /evli olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marymery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
16
9
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi, gemi de çalışan biriyle sevgili veya evli olan var mı aranızda?
Benim erkek arkadaşım 4 aydır gemide ve normal de 2 ay sonra yani ağustos sonu inmesi gerekiyor ama bu uzayabilirmiş. :KK43: (yerine kimseyi bulamazlarsa veya uygun liman yoksa..) bir de şimdi korsan bölgesine gidiyorlar, insan huzursuz oluyor ya bir şey olursa diye.
Aynı durumu yaşayan birileri varsa yorum yapabilir mi lütfen , bu süreci nasıl atlattiniz?

Beddua etmiyorum, empati kurulması gerekiyor, ben normal bir paylaşım yaptım, ama burda inşallah sevgiln senden ayrılır diyen kişiye başka ne diyebilirsiniz?
Konuyu silmeyip düzgünce yanıt verebilirsiniz. Konuyu bu şekilde silmeniz size değer verip zaman ayıran ve sağlıklı öneriler sunan üyelere haksızlık ve de saygısızlık. Üslubundan hoşlanmadığınız üyeleri göz ardı edebilir, Mune Mune yi etiketlerek ya da "şikayet et" butonundan konunun kapanmasini istiyorum diye yazarak konuyu kapattırabilirsiniz.

Yapılan yorumların çoğu kırıcı olduğu için gönderiyi silemedigim den dolayı yazıyı sildim.. Kötü yorum yapanları Allaha havale ediyorum. Konu kapanmıştır. Yorum yapmayın daha fazla.
Sey isler tam olarak oyle yurumuyo. Konu icerigini silmek yasak o yuzden banlanacaksiniz. Konu kapandi deyince de kapanmiyo malesef

Konuyu silmeyip düzgünce yanıt verebilirsiniz. Konuyu bu şekilde silmeniz size değer verip zaman ayıran ve sağlıklı öneriler sunan üyelere haksızlık ve de saygısızlık. Üslubundan hoşlanmadığınız üyeleri göz ardı edebilir, Mune Mune yi etiketlerek ya da "şikayet et" butonundan konunun kapanmasini istiyorum diye yazarak konuyu kapattırabilirsiniz.
Ben herkes kötü yorum yaptı demiyorum, inşallah sevgilin senden ayrilir demesi hoş. Bir şey mi peki? Neyse teşekkür ederim.........

Mesajı yazan üyenin mesajını alintilayip düzgünce karşılık verebilir. Konuyu açınca bir yazıyla karşılaşmak hoş değil. Tabii bu şahsi fikrim. 🤷

Elbette bu konuda haklisiniz ama Allah'a havale etmek beddua degildir zaten. Ben haksizsam benim, karsimdaki haksizsa onun icin bir ilahi adalet istiyorum demek gibi bir durum.

Elbette bu konuda haklisiniz ama Allah'a havale etmek beddua degildir zaten. Ben haksizsam benim, karsimdaki haksizsa onun icin bir ilahi adalet istiyorum demek gibi bir durum.
Aynen beddua etmedim zaten ama anlamıyorlar malesef.. Karşı da ki kişinin yorumu (inşallah sevgilin senden ayrilir vs.. Demesi) normalmiş gbi davranıyorlar benim Allaha havale etmeme taktılar.. Yazık...

Aynen beddua etmedim zaten ama anlamıyorlar malesef.. Karşı da ki kişinin yorumu (inşallah sevgilin senden ayrilir vs.. Demesi) normalmiş gbi davranıyorlar benim Allaha havale etmeme taktılar.. Yazık...

Uzmeyin kendinizi. Allaha havale etmek bir hukum, beddua ya da kotu temenni degildir herkes bunu bilmiyor olabilir. Konu silmek yasak ama bu banlanma sebebi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X