Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkdslar intrnettn buldqm bi qelnlik modelim var İzmir dikili deym fakat bu qelinliqi İzmirde en iyi ve en uyqn nerde diktirebilirm acaba bilqnz varsa paylasrsanz sevnirm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkdslar intrnettn buldqm bi qelnlik modelim var İzmir dikili deym fakat bu qelinliqi İzmirde en iyi ve en uyqn nerde diktirebilirm acaba bilqnz varsa paylasrsanz sevnirm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konak kemeraltı tarafına gelebılırsen ben buradakı gelınlıkcılerı bılıyorum yanı sırayla gelınlıkcı var cankaya da da var dıktırmeye gerek kalmaz aynısını bıle bulursun bence
Konak kemeraltı tarafına gelebılırsen ben buradakı gelınlıkcılerı bılıyorum yanı sırayla gelınlıkcı var cankaya da da var dıktırmeye gerek kalmaz aynısını bıle bulursun bence
Biraz geç kalmış olabilirim ama Çankaya'da White House adlı bir gelinlik mağazası var, ben orada diktirdim. Çok kaliteli kumaşlar kullanıyorlar, müşteri ilişkileri çok çok iyi. Fiyatlar da uygun. Tüm aksesuarlar dahil dantelli gelinliğimi 2250 TL'ye aldım.