• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelnliqmi nerde dktirebilirm ?

Oznqzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
80
13
48
Selam arkdslar intrnettn buldqm bi qelnlik modelim var İzmir dikili deym fakat bu qelinliqi İzmirde en iyi ve en uyqn nerde diktirebilirm acaba bilqnz varsa paylasrsanz sevnirm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405031779088.jpg
    $1405031779088.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 99
Ve qelinlik szce nasil ?

Kimse beqenmdi herhalde yorum yk :(

Kimse beqenmdi herhalde yorum yk :(

Güzel bence ama bembeyaz olsun daha hoş oluyo bu tarz gelinliklerde :)

Selam arkdslar intrnettn buldqm bi qelnlik modelim var İzmir dikili deym fakat bu qelinliqi İzmirde en iyi ve en uyqn nerde diktirebilirm acaba bilqnz varsa paylasrsanz sevnirm :)

Konak kemeraltı tarafına gelebılırsen ben buradakı gelınlıkcılerı bılıyorum yanı sırayla gelınlıkcı var cankaya da da var dıktırmeye gerek kalmaz aynısını bıle bulursun bence

Güzel bence ama bembeyaz olsun daha hoş oluyo bu tarz gelinliklerde :)

Teskkr ederim:) beyaz istyrm zaten bnde burada renqi bi acayip ckms ama model olarak ck hsuma qtti :)

Konak kemeraltı tarafına gelebılırsen ben buradakı gelınlıkcılerı bılıyorum yanı sırayla gelınlıkcı var cankaya da da var dıktırmeye gerek kalmaz aynısını bıle bulursun bence

Gerckten mi inşallah ya bnde İzmir dikilidym ama oraları ck bilmyorm iste sık qelmediqm icn teskkr edrm

Gerckten mi inşallah ya bnde İzmir dikilidym ama oraları ck bilmyorm iste sık qelmediqm icn teskkr edrm

ya zaten metro cankayaya kadar gelıyor yada konak carsıda inersın geze geze denersın gelınlıklerı baska hoslandıgın bıle cıkar karsına sabahtan gel kı gezcek vaktın cogalsın gelınlık secmek zaman alıyor gıy cıkar gıy cıkar

ya zaten metro cankayaya kadar gelıyor yada konak carsıda inersın geze geze denersın gelınlıklerı baska hoslandıgın bıle cıkar karsına sabahtan gel kı gezcek vaktın cogalsın gelınlık secmek zaman alıyor gıy cıkar gıy cıkar

Dimi haklsn valla cnm sbhtan qeldim mi baya bi bakarm artık tsk ederm dsncen icn :)

Biraz geç kalmış olabilirim ama Çankaya'da White House adlı bir gelinlik mağazası var, ben orada diktirdim. Çok kaliteli kumaşlar kullanıyorlar, müşteri ilişkileri çok çok iyi. Fiyatlar da uygun. Tüm aksesuarlar dahil dantelli gelinliğimi 2250 TL'ye aldım.

Back