Gelmeyen Ürün ve oyalayan bir fırsat sitesi

Gulba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
414
2
Arkadaşlar ben artık tek tek tüm fırsat sitelerinin mail listesinden çıkıyorum. Çok kızgınım.
Fırsatb.g.n diye bir siteden sihirli saç bigudisi aldım. 7 Eylül 10.30'da sipariş verdim. Aradım ne zaman gelir diye 7 iş günü geçmeden cevap veremeyiz ama sonrasında gelmezse yardımcı oluruz dediler. Ben de o zamana kadar gelmezse iptal süresi geçecek dedim. Sorun olmaz iptal ederiz diye mail attılar. 7 iş günü geçti ve gelmedi.
Bugün 16. gün. Aradım çağrı merkezini, fi.. kargo ile yolladık bugün akşama kadar gelir dedi. Kargo şirketini aradım adınıza bir kargo yok dedi. Tekrar çağrı merkezini aradım, takip numarası verin dedim, bilgim yok size dönelim dedi bilgilerimi aldı. Aramayacaklarından eminim. Çünkü yalan söylediklerine artık hiç kuşkum kalmadı. Sürekli kargo şirketini suçladılar başından beri.. Zannederim ellerinde olmayan malı sattılar.

Ben şimdi 7 iş günü geçtiği için siparişi iptal edemeyecek miyim? Sonuçta bana malı göndermediler. Bunun da bir şikayet türü olması gerekmiyor mu? Tutar çok değil ama firmanın haksız kazanç sağlaması sinirimi bozuyor. Bu ürünü en son 88 kişi almış görünüyordu. En az 88 kişiyi dolandırdılar o zaman. Bu dolandırıcılığa girmiyor mu arkadaşlar biri bana akıl versin.

Lütfen herkes uyanık olsun dolandırıcılar kapılardan ayrıldı netlerimize geldi ona göre!!!!

Ben bu adamları tüketici derneğine falan değil ciddi ciddi polise şikayet etmeyi düşünüyorum.
Haklarında suç duyurusunda bulunacağım. Resmen malı göndermiyorlar, parayı hemen çekiyorlar karttan
ve hiç bir hizmet vermeden haksız kazanç sahibi oluyorlar. Üstelik ürünü ergeç gönderseler bile bu bir suç.
Belli ki ellerindeki toplu parayı çalıştırıyorlar... Bence bu iş tüketici derneklik değil, ben gitesem bile başkası gitmez derneğe bu adamların sitesini kapattırmak başkalarını da mağdur etmelerini engellemek lazım.
Bir bilen var mı bu site nasıl kapattırılır.

Aynı sorun bendede var.
Bende lanet olsun ki ''fırsat bugün'' adlı bir int.sitesinden ayakkabı hurcu şiparişi verdim.
Nişanlımın kredi kartından hemen 15 tl yi çekmişler
bir numara verdiler
ne açan vaaar ne de ulaşabileceğim bir yer?

1 ayı geçti belki de..
Yazıklar olsun,haram olsun size o para
o kadar heves ettim,ilk defa net.den alışveriş yapıyorum,uğraştım didindim
15 tl ne ki?
Ama hevesimin kırılması beni kızdıran,üzen oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…