- 20 Mart 2008
- 141.633
- 213.189
- 1.423
- 60
yok ben diyeceğimi dedim. uzatmıyorum. ve başka konulara doğru akıyorum. sonrada attaya gideceğim:)
hayyalimle buluşacağız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben diyeceğimi dedim. uzatmıyorum. ve başka konulara doğru akıyorum. sonrada attaya gideceğim:)
hayyalimle buluşacağız
sende gelllll.:)
KatılıyorumTabiki bitmesin,siyaset renk armonisidir,farklı düşüncelerin olduğu vede tartışılan bir boyuttur çünkü.
Bunu yaparkende aşırıya kaçmamak lazım.
sende gelllll.:)
hayyalimle buluşacağız
yok. öğleden sonra maltepe parka gideceğim. arkadaşıma yaş günü hediyesi bakacaktım.Siz akşam buluşursunuz ama demi:))
hımm eskiden ne banlar yemişsindir eminimm ateşli savunucum benimmTabiki bitmesin,siyaset renk armonisidir,farklı düşüncelerin olduğu vede tartışılan bir boyuttur çünkü.
Bunu yaparkende aşırıya kaçmamak lazım.
Vallla ye beni,malum yaşlılıkta var bende![]()
yok. öğleden sonra maltepe parka gideceğim. arkadaşıma yaş günü hediyesi bakacaktım.
hayyalle demin konuştuk. bende gelirim o tarafa dedi. iyi oldu. bir yerde kahve içeriz.
Akam Kanaltürk'te Avatar filmi var 19.45 de seyredin hanımlar muazzam bir filim..
hımm eskiden ne banlar yemişsindir eminimm ateşli savunucum benimmve bencede geçen herkes banlıydı mune hepimizi tıkmıştı hapse ve siyaset topiği siyasetlikten çıkmıştı durgun, kimse yorum yazamıyor, saçlar, başlar çekilmiyor, RENK ARMONİSİ evet gerçekten siyaset renk armonisi..
çok severim. sinemada izlemiştim.Akam Kanaltürk'te Avatar filmi var 19.45 de seyredin hanımlar muazzam bir filim..
Ahahqhahahaay hanımabla çok güldüm cart diye nasıl araya soktun ya çok hoşsun
![]()
çok severim. sinemada izlemiştim.
Ne güzel başka sefere gelirim artık,selam söyle hayyalime![]()
maltepe park.
@HayyaL le
çok sevinirim.
elbette iletirim![]()
çok teşekkürlerİyi eğlenceler size.