- 8 Aralık 2019
- 204
- 291
- 53
- 34
- Konu Sahibi Karbeyaziiii
Cnm birsey sormak istiyorum evde kendiliginden mi dusuk yaptın?7 haftann icindeydim 1 hafta kanamam oldu snra sanci ve kanama iyice artti dusuk yapmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm birsey sormak istiyorum evde kendiliginden mi dusuk yaptın?7 haftann icindeydim 1 hafta kanamam oldu snra sanci ve kanama iyice artti dusuk yapmistim
yok hayir kanama vardi zaten hastanede kurtaj yapildiCnm birsey sormak istiyorum evde kendiliginden mi dusuk yaptın?
Ben suan evde dusuk yapiyorum ama cok zor bir 3 gun gecirdim halen devam ediyor Rabbim birdaha yasatmasinyok hayir kanama vardi zaten hastanede kurtaj yapildi
amin. Rabbim tekrarini hayrla saglikla nasp etsin insaAllah. Gecmis olsunBen suan evde dusuk yapiyorum ama cok zor bir 3 gun gecirdim halen devam ediyor Rabbim birdaha yasatmasin
Tsk ederm. Seninde evladinı hayirla sagikla kucagına almayı nasip etsin.amin. Rabbim tekrarini hayrla saglikla nasp etsin insaAllah. Gecmis olsun
Allah razi olsunTsk ederm. Seninde evladinı hayirla sagikla kucagına almayı nasip etsin.
Herhangi bi ilac serum vermedi mi doktorun? Benim kesem de az büyümüştü serum aldim 2 kez toparlandı cok şükürMerhaba Hanımlar,
6+6 haftalık hamileyim. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasonla hem karnımdan hem de alttan baktı. Bebeğin kalbinin attığını gördük ☺ Bu iyi haberdi, iyi olmayan haber ise Kese 5+2 ile hala aynıydı. 6+3´de de gelişimi yavaştı. Bugün de hiç gelişmemiş maalesef. Dahası doktor alttan bakmadan önce hazırlanırken çamaşırımda kahverengimsi lekelenme olduğunu gördüm. Doktora da söyledim, kendiliğinden düşecek o zaman dedi doğal seleksiyon.
cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Bi şans daha verdi. O minicik kalp o küçücük kesede pıt pıt atıyodu. Gözümden de bi pıt yaş dökülmüş olabilir ama çıkmadık candan da umut kesilmez.
internetten biraz okudum, geriden takip edip daha sonra arayı kapatan bebeklerin sağlıkla doğması mümkün olabiliyormuş. Bunu deneyimleyen oldu mu acaba?
Doktorumuz ısrarla bunun sağlıksız bi bebek olduğu ve sonlandırılması gerektiğini söylüyor. bi önceki kontrolde ben kesenin boş olduğunu sanmıştım. Oysa dün boş gebelik olmadığını hatta kalbinin attığını da söyledi. Ama kese küçük olduğu için bu da durabilirmiş. Cumartesi günü tekrar kontrole gidicez. Kafam çok karıştı. İnternette okuduklarımda gelişmenin geriden gelebileceği ama daha sonra aradaki farkın kapanabileceğiyle ilgili yazılar okudum.Herhangi bi ilac serum vermedi mi doktorun? Benim kesem de az büyümüştü serum aldim 2 kez toparlandı cok şükür
Evet bazıları arayı kapatıyor cnm sen dua et bol bol dinlen inş hayırlı haberler alırsınDoktorumuz ısrarla bunun sağlıksız bi bebek olduğu ve sonlandırılması gerektiğini söylüyor. bi önceki kontrolde ben kesenin boş olduğunu sanmıştım. Oysa dün boş gebelik olmadığını hatta kalbinin attığını da söyledi. Ama kese küçük olduğu için bu da durabilirmiş. Cumartesi günü tekrar kontrole gidicez. Kafam çok karıştı. İnternette okuduklarımda gelişmenin geriden gelebileceği ama daha sonra aradaki farkın kapanabileceğiyle ilgili yazılar okudum.
size de sağlıklı bi gebelik dilerim, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Son durumunuz nedir acaba aynı şeyleri yaşıyorum ben deDoktorumuz ısrarla bunun sağlıksız bi bebek olduğu ve sonlandırılması gerektiğini söylüyor. bi önceki kontrolde ben kesenin boş olduğunu sanmıştım. Oysa dün boş gebelik olmadığını hatta kalbinin attığını da söyledi. Ama kese küçük olduğu için bu da durabilirmiş. Cumartesi günü tekrar kontrole gidicez. Kafam çok karıştı. İnternette okuduklarımda gelişmenin geriden gelebileceği ama daha sonra aradaki farkın kapanabileceğiyle ilgili yazılar okudum.
size de sağlıklı bi gebelik dilerim, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bebeğimiz bizi bıraktı doktor kontrolüne gittiğimizde kahverengimsi lekelenme başlamıştı, ertesi gün Lekeler yoğunlaştı ve adet kanaması şekline geldi, doktor böyle bi durum olursa mutlaka haber verip muayeneye gelmemi söylemişti. Ve kaybettik bebeğimizi Doktor sağlıksız bi bebek olduğunu ilk günden itibaren söylemişti, kendiliğinden düşmesi daha iyi oldu dedi.Son durumunuz nedir acaba aynı şeyleri yaşıyorum ben de
Yaa geçmiş olsun veren de alan da Rabbim doktorun dediği de doğru ben şuan kürtajı düşündükçe icim çekiliyor hakkimizda hayırlısı olsun 2021 nisan anneleri topiğinden hatırladım sizi bi sormak istedim hakkınızı hel edinBebeğimiz bizi bıraktı doktor kontrolüne gittiğimizde kahverengimsi lekelenme başlamıştı, ertesi gün Lekeler yoğunlaştı ve adet kanaması şekline geldi, doktor böyle bi durum olursa mutlaka haber verip muayeneye gelmemi söylemişti. Ve kaybettik bebeğimizi Doktor sağlıksız bi bebek olduğunu ilk günden itibaren söylemişti, kendiliğinden düşmesi daha iyi oldu dedi.
umarım sizin için her şey yolunda gider
Kürtaj operasyonu beni çok korkutuyordu, Doktora bu korkumdan bahsettiğimde onu en son ihtimal olarak düşün, kendi tutunamaz ve düşebilir, olmazsa ilaç veririz demişti. Dediği gibi de oldu. çok Yoğun bi kanamam oldu, parça düştü, bugün yine kontrole gittik. İçerde herhangi bi parça kalmadığını söyledi. Düşükten yaklaşık bir ay sonra adet görmeye başlarsın dedi. Sonrasında da gebe kalınabilirmiş. Kürtaj olsaydı sonrasında rahmin kendini onarması ve yeniden hamile kalabilmek 3 ayı buluyormuş.Yaa geçmiş olsun veren de alan da Rabbim doktorun dediği de doğru ben şuan kürtajı düşündükçe icim çekiliyor hakkimizda hayırlısı olsun 2021 nisan anneleri topiğinden hatırladım sizi bi sormak istedim hakkınızı hel edin