- 7 Kasım 2019
- 75
- 26
- 18
- Konu Sahibi Karbeyaziiii
Arkadaslar gebelikte gelismeyen kese denilip dusuk yapan var mi neden oluyor ve tekrarlar mi bilen varsa yazabilir mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz dikkat ettiniz degl mi hareketlerinize yeme icme falan. Benm bi kizim var ikinci hamileligimde byle oldu ilkinde dikkat etmistim falan bunda hic dikkat etmedim dha dogrusu edemedim o yuzden kendimi suclu hissedyrum insallh birdaha tekrarlamaz. Allah hayrli evlatlar versin hepimizeBen varım. Neden olduğunu bilmiyoruz sağlıksız bi gebelikde vücut atar diyor doktorlar. Eğer sebebi genetik bi sıkıntı değilse tekrarlamaz diye düşünüyorum.
Tabiki. Tüp bebekti zaten bizim. Başından itibare sürekli özenli davrandım hem yeme içmeye hem hareketlere. Ama olmayacaksa olmuyor işte. Hiç suçlu hissetmesin kendinizi. Sağlıklı değilmiş demekki.siz dikkat ettiniz degl mi hareketlerinize yeme icme falan. Benm bi kizim var ikinci hamileligimde byle oldu ilkinde dikkat etmistim falan bunda hic dikkat etmedim dha dogrusu edemedim o yuzden kendimi suclu hissedyrum insallh birdaha tekrarlamaz. Allah hayrli evlatlar versin hepimize
ya gercekten mi tesekkur edrim sizede cevap yazdiginiz vakit ayirdiginiz icin su anda var mi bebeginiz blmyrum ama yoksa en kisa zamanda rabbim doldursun hayrlisiyla kucaginizi..Tabiki. Tüp bebekti zaten bizim. Başından itibare sürekli özenli davrandım hem yeme içmeye hem hareketlere. Ama olmayacaksa olmuyor işte. Hiç suçlu hissetmesin kendinizi. Sağlıklı değilmiş demekki.
Çok teşekkür ederim en sevdiğim dua inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur❤ya gercekten mi tesekkur edrim sizede cevap yazdiginiz vakit ayirdiginiz icin su anda var mi bebeginiz blmyrum ama yoksa en kisa zamanda rabbim doldursun hayrlisiyla kucaginizi..
Ben 1.5 ay önce düşük yaptım doktorlar kese görünüyor fakat canlanmamış demişti 4 haftalıktı gebeliğim kanamam başlamıştı gözetim altına alındım sonra zaten eve gelince düşük gerçekleşmişti bekliyoruz bakalım nedeni hakkında da araştırma yaptırmadıkArkadaslar gebelikte gelismeyen kese denilip dusuk yapan var mi neden oluyor ve tekrarlar mi bilen varsa yazabilir mi.
7 haftann icindeydim 1 hafta kanamam oldu snra sanci ve kanama iyice artti dusuk yapmistimBen 1.5 ay önce düşük yaptım doktorlar kese görünüyor fakat canlanmamış demişti 4 haftalıktı gebeliğim kanamam başlamıştı gözetim altına alındım sonra zaten eve gelince düşük gerçekleşmişti bekliyoruz bakalım nedeni hakkında da araştırma yaptırmadık
Aynen bende öyle Allah birdaha yaşatmasın hem bedenen hemde ruhen yıkılmıştım ilk parça düştü aşırı sancı vardı son parçamda 1 gece şancı çektikten sonra sabah 6 ya karşı düşmüştü Rabbim yerini doldursun inşallah Allah ım isteyen hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin güzel hamilelikler nasip eylesin7 haftann icindeydim 1 hafta kanamam oldu snra sanci ve kanama iyice artti dusuk yapmistim
amim insallh. Peki istyrmusunuz simdi bebek. Benm 1.5 yil oldu dusuk yapali hep korktuk baska sebeplerdende istemedik simdi iatyr gibiyim ama korkyrumdaAynen bende öyle Allah birdaha yaşatmasın hem bedenen hemde ruhen yıkılmıştım ilk parça düştü aşırı sancı vardı son parçamda 1 gece şancı çektikten sonra sabah 6 ya karşı düşmüştü Rabbim yerini doldursun inşallah Allah ım isteyen hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin güzel hamilelikler nasip eylesin
İstemez olur muyum elbette istiyorum şuan ovülasyon ile yumurta takibi yapıyorum birde ben pcos um adetim düzensizdi bakalım hayırlısı olsun nasipten öteye de yol gitmiyor Rabbim en iyisini biliramim insallh. Peki istyrmusunuz simdi bebek. Benm 1.5 yil oldu dusuk yapali hep korktuk baska sebeplerdende istemedik simdi iatyr gibiyim ama korkyrumda
aynen oyle gercektende nasip denersin denersin olmaz hic ummadigun anda oluverir. Benm bi yakinim 8 yil galiba yanlis olmasin cocuklari olmadi defalarca tup bebek sonunda ikiz kizlari oldu aradan 7 yil gecti ve kendiliginden hamile kaldi hic ummadigi anda inanmyrdu hamile oldugunaİstemez olur muyum elbette istiyorum şuan ovülasyon ile yumurta takibi yapıyorum birde ben pcos um adetim düzensizdi bakalım hayırlısı olsun nasipten öteye de yol gitmiyor Rabbim en iyisini bilir
Öyle tabiki Rabbim daha da daha da büyük dertler verip derman aratmasın herşey olacağına varıyor bitti dediğin anda başlıyor aslında Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallahaynen oyle gercektende nasip denersin denersin olmaz hic ummadigun anda oluverir. Benm bi yakinim 8 yil galiba yanlis olmasin cocuklari olmadi defalarca tup bebek sonunda ikiz kizlari oldu aradan 7 yil gecti ve kendiliginden hamile kaldi hic ummadigi anda inanmyrdu hamile olduguna
hersey nasip..
bence degerin cok iyi neden oyle demiski ne gordu yani. Benm degrrimde yuksek degldi o kadar son adet tarihine gore kucuk gorunyrdu kese ilk muayenede. Bence bi daha gitmeyin en erken 7 haftalik olana kadar kanama kirmixi kan deglse. Kahverengi yada pembemsi olabilir benm ilk hamileligimde olmustu yinede dusuk riski diye dusunuldu dikkat ettimMerhaba Hanımlar,
Geçen hafta pazartesi günü gebe olduğumu öğrendim. Şu an SAT’ a göre 5+2. Fakat geçtiğimiz pazar günü karın ağrısıyla beraber kanamam oldu. Hemen acile gittim. Kese için alttan bakıldı. Kese göründü. Doktor beta Hcg istedi. 2297 çıktı ( iki gün önce yaptırdığımda 707 çıkmıştı.) ertesi gün kendi doktoruma göründüm. Sağlıksız bir gebelik olabilir %50 ihtimal veriyorum, dedi. Dünyam başıma yıkıldı. İlk gebeliğim bu. Perşembe ve cumartesi günleri tekrar kontrole gideceğim. Benzer bir durum tecrübe eden var mı? Şimdiden teşekkürler.
Ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum. Ne zaman tahlilleri yaptırdınız. Tedavi olarak ne verdi ne zaman gebe kaldınızBenimde 9 haftalık kurtajim var..
Sebebi kalbinin durması..
Drumun dedigi de aynıydı..
Sağlıksız olduğu için kalbi durmuş..
Ama ben gereken tahlilleri yaptirdim..
kanda pıhtılaşma cıktı..
Ve sebebinin bu oldugunu düşünüyorum..
Geçmiş olsun şimdiden..
Ayni sorun la karsı karsıyayım acaba siz naptınjArkadaslar gebelikte gelismeyen kese denilip dusuk yapan var mi neden oluyor ve tekrarlar mi bilen varsa yazabilir mi.