Gelişme Görmeli miydim? :(

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
41
Bi soru sormak istiyorum nerden sorayım bilemedim. Ben Düzenli olarak 1 aydır daha önceden de ara ara 1 ay falan 2 kg lık dambıllarla göğüs hareketleri çalışıyorum. Ama bir faydasını göremedim gibi acaba halen bebek emzirdiğim için olabilirmi. Birkaç gündür 3 kg lıklara başladım daha faydalı olurmu yoksa 2 kg lıklarla mı devam etsem. Emzirdiğim sürece küçülmezler diye tahmin ediyorum ama en azından biraz toparlansınlar istiyorum. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Göğüste hangi hareketleri çalışıyorsunuz nasıl neler yapıyorsunuz?
Bu arada henüz bir gelişmeme görmemeniz normal, görseniz de normal olurdu. Ama çabuk gelişme gözlemlemek pek çok değişik ve kişiden kişiye değişen unsura bağlı.
Bu arada fotoğrafınızdaki bebek inanılmaz tatlı görünüyor, Allah bağışlasın :)

Göğüste hangi hareketleri çalışıyorsunuz nasıl neler yapıyorsunuz?
Bu arada henüz bir gelişmeme görmemeniz normal, görseniz de normal olurdu. Ama çabuk gelişme gözlemlemek pek çok değişik ve kişiden kişiye değişen unsura bağlı.
Bu arada fotoğrafınızdaki bebek inanılmaz tatlı görünüyor, Allah bağışlasın :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun oğlum o zamanlar 1 aylıktı şimdi 10 aylık oldu.
Çalıştığım hareketlere gelince; yere uzanıp iki türlü açıp kapama hareketleri yapıyorum 20 şer tane 3 set olarak. Yine uzanıp ağırlık kaldırır gibi indirip kaldırıyorum yine 20 şer üç set. Dik bir şekilde oturuyorum iki elime dambılları alıp dirseklerimden kırdığım kolarımı birleştirip açıyorum 20 şer 3 set. Onun dışında dambılsız bazı hareketlerde yapıyorum. Ya 3 ayda gelişme olur inşallah.

emzirdiğiniz için göğüslre direk etki etmeyebilir ama göğüs altındaki dokuda sıkılaşma olmalıydı yok mu?

ben şahsen o bahsettiğiniz şeklde 2kgluk dumbellerla göğüslerimi epey küçülttüm ama emzirme döneminde değil tabi.

hemen sonuc bekleme..sabir ve duzen gerektiriyo..ben 1 yil boyunca duzenli spor yaptim istedigim hale geldim goguslerim baya toparlandi.sabret ama pes etme..evladinizi ALLAH bagislasin.

X