• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim kitapları

-Sabrinaa-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
167
78
48
30
merhaba kızlar ben kişisel gelişim kitaplarını çok seven biriyim beni geliştirdiğini düşünüyorum ve iletişim sıkıntısında sıkımtım yok ama dahada uzmanlaşmak istiyorum çünkü biraz soğuk bir insanım yeni insanlara ısınmam için 3 defa felan buluşmam lazım buda güzel bir alışkanlık değil biraz yalnız bırakıyor insanı okuduğum Kişisel gelişim kitaplarını nasıl kendi hayatıma adapte edebilirim .. ?

merhaba kızlar ben kişisel gelişim kitaplarını çok seven biriyim beni geliştirdiğini düşünüyorum ve iletişim sıkıntısında sıkımtım yok ama dahada uzmanlaşmak istiyorum çünkü biraz soğuk bir insanım yeni insanlara ısınmam için 3 defa felan buluşmam lazım buda güzel bir alışkanlık değil biraz yalnız bırakıyor insanı okuduğum Kişisel gelişim kitaplarını nasıl kendi hayatıma adapte edebilirim .. ?
Ben de bir çok kişisel gelişim kitabı okudum, ama içlerinde Erdal Demirkıran' ın kitapları bana daha iyi gelmişti. Dikkatimi çeken satırların altını çiziyordum. Zaten kitap size işliyorsa sizde de farklılıklar doğal olarak gelişecektir.

Back