• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gelişim geriliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Gamze Cetemen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
8
4
1
33
Arkadaşlar merhaba sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum 16 aylık bebeğim henüz emeklemedi ve desteksiz ayakta duramiyor kas hastalığı araştırılması yapılıyor ciddi B12 eksikliği ve Demir eksikliği anemisi var ilaç tedavisi alıyor çevrenizde geç yürüyen konuşan bebekler oldu mu ben yuruyecegine inanıyorum

merhaba her çocuk emekliyecek diye bir şey yok benim kuzenimin ogluda emeklemedi oda şuan 16 aylık daha yeni desteksiz ayakta duruyor daha yürümüyor çok doktorlara götürdüler bir sıkıntı yokmuş ayrıca benim kızımda şuan 14 aylık desteksiz ayakta bile duramıyor inşallah bir sıkıntı yoktur bebeginizde

Arkadaşlar merhaba sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum 16 aylık bebeğim henüz emeklemedi ve desteksiz ayakta duramiyor kas hastalığı araştırılması yapılıyor ciddi B12 eksikliği ve Demir eksikliği anemisi var ilaç tedavisi alıyor çevrenizde geç yürüyen konuşan bebekler oldu mu ben yuruyecegine inanıyorum
Bak sıkıntı bulunmuş dert etme Rabbimin izniyle düzelir tedaviye basla sen!
Bazı çocuklar emeklemeden yürüyormuş bilgine

merhaba her çocuk emekliyecek diye bir şey yok benim kuzenimin ogluda emeklemedi oda şuan 16 aylık daha yeni desteksiz ayakta duruyor daha yürümüyor çok doktorlara götürdüler bir sıkıntı yokmuş ayrıca benim kızımda şuan 14 aylık desteksiz ayakta bile duramıyor inşallah bir sıkıntı yoktur bebeginizde

Amin inşallah Allah'ın izniyle yürür çocuklarımız.

Tek yürüsün de geç yürüsün onemli değil inşallah ciddi bir kas hastalığı çıkmasın ben elimden geldiğince tedavisini yaptırıyorum Allah'ın izniyle düzelecek inşallah

Benim büyük oğlum 16 aylikken sıraladı. Emekledigini hic hatirlamiyorum. 2 yasini bitirdiginde yürüdü. Kan demir vs icin ilac kullanmadik. Ailede genetik hastaligi olanlar var mi?

Benim büyük oğlum 16 aylikken sıraladı. Emekledigini hic hatirlamiyorum. 2 yasini bitirdiginde yürüdü. Kan demir vs icin ilac kullanmadik. Ailede genetik hastaligi olanlar var mi?

Hayır bildiğim kadarıyla ailede yok bizim kan vitamin depolarimiz boşalmış o yüzden kullanmamız gerekiyordu halsizlik bitkinlik oluyordu

Benimki 9 bucuk aylık emeklemiyor basmak da istemiyor kansızlıgı var

Back