• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelişim geriliği ve erken doğum riski lüften yardımcı olun

nurhira72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
15
3
1
26
Merhaba 30 haftalık hamileyim fakat gelişim geriliği olduğu söylendi bebeğim 27 haftalık ölçümlerle uyumlu 1 hafta hastanede yattım çiğer geliştirici iğne serum derken taburcu oldum yakın takip istedi doktorum bebeğimin kordonunda damar eksik olduğu söylendi erken doğum riski olduğu asla 38 haftayı görmeyeceğimi söyledi doktor benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba çok korkuyorum bebeğim şuan 1 kilo erken doğurmaktan çok korkuyorum aynı durumda olan yaşayanlar varsa lütfen cvp verin

İçinizi ferah tutmaya çalışın. 1 kilogram azımsanacak kadar az değil. Ciğer geliştirici için vaktinizin olması ayrıca güzel bir haber. Doktorunuzla iletişim halinde olun sürekli eğer ona ulasamayacak olursanız B ve C planlarınız olsun ki bu şekilde hızlı hareket edebilirsiniz. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.

Merhaba 30 haftalık hamileyim fakat gelişim geriliği olduğu söylendi bebeğim 27 haftalık ölçümlerle uyumlu 1 hafta hastanede yattım çiğer geliştirici iğne serum derken taburcu oldum yakın takip istedi doktorum bebeğimin kordonunda damar eksik olduğu söylendi erken doğum riski olduğu asla 38 haftayı görmeyeceğimi söyledi doktor benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba çok korkuyorum bebeğim şuan 1 kilo erken doğurmaktan çok korkuyorum aynı durumda olan yaşayanlar varsa lütfen cvp verin
Benimde göbek kordonunda bir damar eksik demişlerdi. Ben yememe içmeme dikkat ettim her zaman. Her gun bir yumurta ye. Kaşar,muz ye. Kisacasi bebege kilo aldiracak seyler yemeye çalış. Benim bebegimde gelisim geriligi olmadi. Bebegin geriden de olsa gelisim gostermesi önemli. Hic streslenme ben 41. Haftada dogurdum sen 36ya gelsen yeterli

Back