• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişim geriliği lütfen yardım

bilge_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
45
0
86
Diğer
merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım
Benim 2 bucuk yaşında yegenım var ,17 aylıkken gelişim geriliği teşhisi konuldu .Özel eğitime başladık , yeğenım bır kac kelıme dısında konuşamıyor yuruyemıyor komutlarımıza uymuyor , bu şikayetlerimiz vardı özel eğıtıme baslayalı 10 ay oldu fakat hıc yol katedemedık .Sadece ayakta bagımsız durabılılıyor ve bır kac adım atabılıyor .Sıze sormak ıstedıgım ozel egıtımde aldıgınız eğıtımın faydasını gordunuz mu yoksa bızım gıttıgımız okul mu cok yavas ogretıyor , dıger egıtım alan cocukların egıtımı nasıldır .Çocucugunda gelısım gerılıgı olupta normale dönen var mı ,bildiklerinizi yazarsanız sevınırım

Allah sabır versin canım. yiğenine de şifa versin inşallah. dercesi nedir? hafif mi, orta mı, ağır mı? bi de gelişim geriliği derken zihinsel mi?

o yaştaki çocukları bilmiyorum. ama ben ortaokulda özel eğitim öğretmeniyim. çok geç öğreniyorlar gerçekten durumlarına göre

Allah sabır versin canım. yiğenine de şifa versin inşallah. dercesi nedir? hafif mi, orta mı, ağır mı? bi de gelişim geriliği derken zihinsel mi?

o yaştaki çocukları bilmiyorum. ama ben ortaokulda özel eğitim öğretmeniyim. çok geç öğreniyorlar gerçekten durumlarına göre

denver testı yapıldı , dil ince motor , kişisel-sosyal ve kaba motorda yaşıtlarıyla aynı sevıyede degıldı .Benim de merak ettiğim gıttıgımız kurumlamı alakalı yoksa zor mu ogrenıyorlar

Back