• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geliş fiyati:(

katalog işine girerek hayatının hatasını yapmışsın öncelikle eli bol ve geniş bir çevren bol vaktin ve kuvvetli bir çenen olması lazım bence hemen bu işi bırak
tecrübeyle sabit bi çok katalog işi denedim olmuyor

tamamen haklisiniz, cogu bide zararli cikiyor...

yani herkez mi zarar etti ya katalog urunlerinden...hic olumlu bisey yasayan olmadimi

benim vaktim olmadigi icin yapmadim ama... cogu tanislarim basta büyük hevesle basladi sonu hüsranla bitti... ürünlerin elde kalmasi vs. hele akilli kaynanam cok fena kendini mahfetti burda lr diye bisi var avon gibi. insani üye yapan kadin basta anlatio resimler gösterio. bu satis sayesinde bu evi aldim su arabayi aldim söyle mutluyum diye. kaynanays okadar dedim yapma diye yok illa bende ev istiom diye cuval cuval aldi ürünleri hepsi elinde kaldi sonra bide ekmek makinesi isime girdi ayni hüsran :) :)... akillanmiyo napiim

Annem yillardir yapiyor katalog isini.Avonu bilmiyorum annem Oriflame yapıyor.Asla gelis fiyatindan vermez .Gelen hediyenin ve kargonun ucreti var.Yaptigin hammallik ve zamanin var birde . Avrupa network ve ersagda yapiyor .Ben bile almam gelisinden .Birseyi yapiyorsa biri hakkini vermek lazim.Cok ayip yapilan bence gelisinden verme.

yani herkez mi zarar etti ya katalog urunlerinden...hic olumlu bisey yasayan olmadimi
Hadi super bir ilerleme olmasi icin büyük cevreler lazim.Anneme kalan hacligi oluyor .Yetiyor da ona mutlu da oluyor .Bizde herseyimizi oradan getiriyoruz .Butun urunleri tek tek deniyorum.Kar amacli bakma haclik bile zor ilk zmanlar sana aldigin bir iki urun hediyeler kalir .Gelisinden sakin verme degmez

benim vaktim olmadigi icin yapmadim ama... cogu tanislarim basta büyük hevesle basladi sonu hüsranla bitti... ürünlerin elde kalmasi vs. hele akilli kaynanam cok fena kendini mahfetti burda lr diye bisi var avon gibi. insani üye yapan kadin basta anlatio resimler gösterio. bu satis sayesinde bu evi aldim su arabayi aldim söyle mutluyum diye. kaynanays okadar dedim yapma diye yok illa bende ev istiom diye cuval cuval aldi ürünleri hepsi elinde kaldi sonra bide ekmek makinesi isime girdi ayni hüsran :) :)... akillanmiyo napiim
urun alip satmak degil benim amacim kaynanan iyi cesaretliymis buarada:) bana tanislar falan gelis fiyatindan yaparsin artik diyolar olmaz deyincr mutlaka darilirlar mantikli cvp lazim.bana

Hadi super bir ilerleme olmasi icin büyük cevreler lazim.Anneme kalan hacligi oluyor .Yetiyor da ona mutlu da oluyor .Bizde herseyimizi oradan getiriyoruz .Butun urunleri tek tek deniyorum.Kar amacli bakma haclik bile zor ilk zmanlar sana aldigin bir iki urun hediyeler kalir .Gelisinden sakin verme degmez
peki gelisinden isteyenlere ne diyecem ben cvp olarak...kirilirlar diye korkuyom

sakaya alinirlarmi ki. annem gelis fiyatina göster ama ürünleri elletme dedi...

demedi alici dedi oyle verid diye
gün falan yok cevrede ama cok.da dert etmiyorum satis yapamadimi kendime aliuorum.zaten biseler ..isteyen oluncada gelis foyatindan istiyo diye dert ettiydim
O zaman siz geliş fiyatına verin diye söylemiştir.Yada kendine gelen hediyeleri veriyordur.Yoksa geliş fiyatıyla kar elde edemez.

mesela bi urunun kåri 10 lirayssa gelis fiyayina verince kåri 7 liraya dusuyomus ole dedi temsilci

Avonda kazanç 1/4'tür.
10 liralık üründen 2.5 lira kazanılır ama katalog fiyatından satarsanız.
Gelişine fiyatlarda kazanç yok.
Temsilciniz uydurmuş, satış yapın istiyor. Çünkü ister gelişine ister katalog fiyatından satış yapın fark etmez o her türlü kazanacak.

Avonda kazanç 1/4'tür.
10 liralık üründen 2.5 lira kazanılır ama katalog fiyatından satarsanız.
Gelişine fiyatlarda kazanç yok.
Temsilciniz uydurmuş, satış yapın istiyor. Çünkü ister gelişine ister katalog fiyatından satış yapın fark etmez o her türlü kazanacak.
temsilci gorumcem ustelik :s

Back
X