• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geliş fiyati:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
kizlar avona yeni uye oldum hic cevrem yok 2 kisiye anca sattim ama hep gelis fiyatina istiyolar napcami sasirdim arkadaslari kirnak da istemiyorum ama nasil cvp vericemi bilemiyorum ne denir bu durumda zaten hic bise satamiyorum kår da yapamam ki bu sekilde...mesela 45 tl lik urunu gelis fiyatina istiyor ayda sadeve bi kisiden 10 tl kazancam o da 7 liraya falaj dusuyomus ay bana yol gosterin lutfen

kizlar avona yeni uye oldum hic cevrem yok 2 kisiye anca sattim ama hep gelis fiyatina istiyolar napcami sasirdim arkadaslari kirnak da istemiyorum ama nasil cvp vericemi bilemiyorum ne denir bu durumda zaten hic bise satamiyorum kår da yapamam ki bu sekilde...mesela 45 tl lik urunu gelis fiyatina istiyor ayda sadeve bi kisiden 10 tl kazancam o da 7 liraya falaj dusuyomus ay bana yol gosterin lutfen
Gelisine satarsan sadece bu isin hamaligini yapmis olursun.
Mesela sey yap 45 tl lik bir urunu ancak 40 a verebilirim diyebilirsiniz.

katalog işine girerek hayatının hatasını yapmışsın öncelikle eli bol ve geniş bir çevren bol vaktin ve kuvvetli bir çenen olması lazım bence hemen bu işi bırak
tecrübeyle sabit bi çok katalog işi denedim olmuyor

Ama artık herkes öğrendi geliş fiyatının farklı olduğunu

Eskiden annem birinden alırdı katalog fiyatı üzerinden

Neyse bir gün sekreterimiz deri br de katalog var bakalım mı baktım işte her zaman aldığımız kremden vs alayım dedim

Kız ben gelişinden veririm katalog fiyatı olmaz dedi ben de öğrendim iki fiyat olduğunu

Sen kazanamazsın dedim olsun ben hediyelerden testerdan kendime aldığımdan tasarruf ediyorum hem böyle çok sipariş alıp çok hediye alıyorum dedi

Sonraki yıllarda da gördüğüm tüm satıcılar katalog fiyatından satmadı

Zira herkes kendi üye olup ucuza almaya başladı vs vs

Neyse bir gün sekreterimiz deri br de katalog var bakalım mı baktım işte her zaman aldığımız kremden vs alayım dedim

Kız ben gelişinden veririm katalog fiyatı olmaz dedi ben de öğrendim iki fiyat olduğunu

Sen kazanamazsın dedim olsun ben hediyelerden testerdan kendime aldığımdan tasarruf ediyorum hem böyle çok sipariş alıp çok hediye alıyorum dedi

mantıklı olanı da ya kendine alacan üye olup yada hiç üye olmayacan

Satmasan daha iyi. O tarz işlerle uğraşılmıyor. O geliş fiyatını bile unuttuma vuruyorlar geç veriyorlar vs. İsteyince de kötü oluyorsun tabi.
Aaa 3 kuruş parayı istedi oluyor. Bende bir ara yapıyodum. Bıraktım sonra:KK12:

Yıllar önce bir tanıdığımda girmişti kataloğ işine ama yapamadı sattığı ürünlerin parasını alamadı kendisi ödedi sonrada bıraktı.

Senden yine iyi geliş fiyatına istiyolardı. Benden geliş fiyatından da indirim istiyorlardı zevzekler bıraktım gitti ben de.

Geliş fiyatına verecekseniz o işi bırakın. Yorgunluktan öteye geçmez.
Millet bu işi biraz kazanmak için yaptığınızı bilmiyor mu?
Ne demek geliş fiyatına ver.

Geliş fiyatına verecekseniz o işi bırakın. Yorgunluktan öteye geçmez.
Millet bu işi biraz kazanmak için yaptığınızı bilmiyor mu?
Ne demek geliş fiyatına ver.
ama ben anlamiyorum.bazilari hep gelis giyatina veriyir hatta kiz diger bir markadan gelis fiyatina alabildi icin ordan almis istemeden .saticisi gelis giyatina veriylmjs herkeeze ..ne kar yapaiyorki ozaman o

Yıllar önce bir tanıdığımda girmişti kataloğ işine ama yapamadı sattığı ürünlerin parasını alamadı kendisi ödedi sonrada bıraktı.
ins o duruma gelmem ama ben hep tanidigim cevreye 3 yaxa 4 kisiiye satiyorim sehir disina fslan yollammiyorim

herkwz ogrendi evet
benimde merak ettigim avoncular bunla nasil basa cikabiliuor

ama ben anlamiyorum.bazilari hep gelis giyatina veriyir hatta kiz diger bir markadan gelis fiyatina alabildi icin ordan almis istemeden .saticisi gelis giyatina veriylmjs herkeeze ..ne kar yapaiyorki ozaman o
Çevresi çok geniştir bence ve size satıcımı dedi herkese geliş fiyatına veriyorum diye eğer demediyse inanmayın belki sizin geliş fiyatına satmanız için söylenmiştir.

Eğer çevrenizde gün vs yapan yerler varsa sizde katılın satış yapabilirsiniz belki hem de çevre oluşur.

Ben temsilci oldm dore ‘ye. İlk ayda çuvalladım. Aldığım ürün olduğu gbi elimde kaldı . Nerdeyse hepsini ben almış bulundum :kızgın:
Hiç bulaşmayın bu işlere bnce.

En kötü ihtimal güne git. Orda biri alınca hepsi alıyor garanti :KK45:

Gerçekten kar yapmak istiyorsan sana gelen promosyon ürünlerinide parayla sat. Yoksa hiçbi ilerleme olmaz.

Geliş fiyatıyla kar etmek diye bir şey yok.
Kimi müşteri tutmak için bazı ütünleri geliş fiyatına verir, kimi şirketten gelen hediye ürünü geliş fiyatına verir.
Akıl var izan var. Geliş fiyatına veren kişi sadexe malın satıcıdan alıcıya ulaşmasına aracılık etmiş olur. Kar diye bir şey söz konusu olamaz.

Çevresi çok geniştir bence ve size satıcımı dedi herkese geliş fiyatına veriyorum diye eğer demediyse inanmayın belki sizin geliş fiyatına satmanız için söylenmiştir.

Eğer çevrenizde gün vs yapan yerler varsa sizde katılın satış yapabilirsiniz belki hem de çevre oluşur.
demedi alici dedi oyle verid diye
gün falan yok cevrede ama cok.da dert etmiyorum satis yapamadimi kendime aliuorum.zaten biseler ..isteyen oluncada gelis foyatindan istiyo diye dert ettiydim

Geliş fiyatıyla kar etmek diye bir şey yok.
Kimi müşteri tutmak için bazı ütünleri geliş fiyatına verir, kimi şirketten gelen hediye ürünü geliş fiyatına verir.
Akıl var izan var. Geliş fiyatına veren kişi sadexe malın satıcıdan alıcıya ulaşmasına aracılık etmiş olur. Kar diye bir şey söz konusu olamaz.
mesela bi urunun kåri 10 lirayssa gelis fiyayina verince kåri 7 liraya dusuyomus ole dedi temsilci

Back
X